Ograda za pašnjak - visina 150 cm - dužina 50 m - širina mreže 15 cm

Ograda za pašnjak - visina 150 cm - dužina 50 m - širina mreže 15 cm

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Zaštitite svoj pašnjak i postavite žičanu ogradu sa širokom mrežom. Sigurno drži vaše životinje na pašnjaku gdje vaše ovce, krave ili koze neometano jedu travu. Jer takođ... Pročitaj cijeli opis
139,00 €
1-3 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

1 proizvoda na zalihama Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 14:49.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Expondo ponudi
Ponuda trgovine Expondo za proizvod Ograda za pašnjak - visina 150 cm - dužina 50 m - širina mreže 15 cm. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX021A459D
Prijavi grešku
Zaštitite svoj pašnjak i postavite žičanu ogradu sa širokom mrežom. Sigurno drži vaše životinje na pašnjaku gdje vaše ovce, krave ili koze neometano jedu travu. Jer također zadržavate divlje životinje kroz žičanu mrežu. Za velike terene jednostavno kombinirajte nekoliko sekcija jedna s drugom. Ili upotrijebite ogradu za ovce da zaštitite svoje svježe posađeno drveće od brstenja. Da biste to učinili, odrežite ogradu pašnjaka na odgovarajuću veličinu. Čvrsta ograda uvjerava mrežom gornje i donje čelične žice promjera 2 mm i isprepletene žice promjera 1,8 mm. Na dužini od 50 m, ograda pašnjaka nudi veličinu mreže od 15 cm i, s 13 horizontalnih žica, dovoljno je čvrsta da zadrži veće životinje. S visinom od 150 cm, nepremostiva je prepreka za ovce ili jelene, koja ih sigurno drži nazad. U šumarstvu, ograde za divlje životinje dokazale su svoju vrijednost kao zaštita za novozasađena područja ili kao prepreka da se divlje životinje drže podalje od prometnih cesta. Ako samo želite zaštititi pojedinačna stabla od brstenja, tada žičanu ogradu jednostavno odrežite na odgovarajući dio rezačima žice. Kako bi zaštita bila održiva i dugotrajna, ograda za divlje životinje je pocinčana i na taj način zaštićena od vremenskih utjecaja i korozije.
Ograda za pašnjak - visina 150 cm - dužina 50 m - širina mreže 15 cm
Ograda za pašnjak - visina 150 cm - dužina 50 m - širina mreže 15 cm
139,00 €
u Expondo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe