LIEBHERR ugradbeni hladnjak zamrzivač donji ICBdi 5122

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA


DVOSTRUKO HLAĐENJE
Funkcija duo hlađenja s dva potpuno odvojena rashladna kruga osigurava da nema izmjene zraka između hladnjaka i odjeljka zamrzivača. Na taj ... Pročitaj cijeli opis

1.859,00 €
3-10 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Provjeri Dostupno u 3 - 10 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 20:40.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o centar-tehnike.hr ponudi
Ponuda trgovine centar-tehnike.hr za proizvod LIEBHERR ugradbeni hladnjak zamrzivač donji ICBdi 5122. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Dubina (u cm)
55 cm
Glasnoća (u dB)
34 dB
Godišnja potrošnja el. energije (u kWh)
182 kWh
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX021AFDEC
Prijavi grešku


DVOSTRUKO HLAĐENJE
Funkcija duo hlađenja s dva potpuno odvojena rashladna kruga osigurava da nema izmjene zraka između hladnjaka i odjeljka zamrzivača. Na taj se način hrana neće osušiti i mirisi se neće tolerirati.


Zaslon na dodir
Sve što je potrebno je dodir: zaslon osjetljiv na dodir olakšava i intuitivno rukovanje Liebherrovim uređajima. Sve su funkcije jasno raspoređene na zaslonu. Nježnim pritiskom prsta možete jednostavno odabrati funkcije ili provjeriti trenutačnu temperaturu hladnjaka.


DRYSAFE
Želite li da mekani teleći file ili svježe mlijeko ostanu svježi što je dulje moguće? Za to se brinu BioFresh-Safe ladice: u "DrySafe", temperatura je blizu 0 ° C - savršeni uvjeti za pohranu čak i najosjetljivijih namirnica. I najbolje od svega: sve je tvornički unaprijed podešeno za trenutnu uporabu i dugotrajnu svježinu.


FRUIT&VEGETABLE-SAFE
Hrskava salata ili jagode: najosjetljivija hrana zaslužuje posebno mjesto za dulji boravak: BioFresh ladice. U "Fruit & Vegetable-Safe", temperatura je blizu 0 °C.


LED RASVJETA
Dugotrajna led svjetla pružaju savršeno osvjetljenje unutrašnjosti. Zbog niskog zračenja topline, svježa hrana uvijek se savršeno pohranjuje.


POWERCOOLING
Snažan sustav PowerCooling osigurava brzo hlađenje svježe uskladištene robe i ujednačenu temperaturu hlađenja u cijeloj unutrašnjosti. Filter s aktivnim ugljenom integriran u ventilator čisti cirkulacijski zrak i veže neugodne mirise. Funkcija podsjetnika na regulatoru pokazuje kada trebate zamijeniti filtar.


VARIO PROSTOR
Uklanjanjem ladica zamrzivača i stražnjih staklenih polica stvara se VarioSpace, praktičan sustav za iznimno veliku pohranu.


INTEGRIRANI UREĐAJ SMARTDEVICEBOX
Integrirani SmartDeviceBox otvara vrata svim prednostima pametnog doma. Jednostavno ga priključite, uključite i povežite svoj Liebherr uređaj s WLAN-om na internet.

Tehničke specifikacije:

razred energetske učinkovitosti
Volumen hlađenja: 201 l
Kapacitet odjeljka zamrzivača: 54 l
Godišnja potrošnja električne energije: 182 kWh
Klimatski razred: SN-T
Radni volumen: 34 dB(A)
LC zaslon, monokromatski - zaslon osjetljiv na dodir
Alarm za vrata hladnjaka i zamrzivača: Da
SmartDevice: Ugrađen
Dimenzije (ŠxVxD): 55,9 x 177 x 54,6 cm
Dimenzije niše (ŠxVxD): 56-57 x 177,2-178,8 x 55 cm
Težina: 60,9 kg

Dizajn i materijali:

Otvaranje vrata: Desno - zamjenjivo
Materijal vrata: čelik

Rashladni dio:

Postupak odmrzavanja: Automatski
Rasvjeta: led stropna rasvjeta
Ladice BioFresh: 2 - izvlačive na teleskopskim vodilicama
Broj skladišnih prostora: 5
Materijal skladišnih površina: Staklo
Stalak za boce, 2 police za limenke, stalak za jaja
FreshAir filtar s aktivnim ugljenom

Odjeljak zamrzivača:

Kapacitet zamrzavanja: 4 kg / 24 h
Vrijeme pohrane smetnji: 9 h
Ladice u odjeljku zamrzivača: 2
Led osvjetljenje odjeljka zamrzivača
Postupak odmrzavanja: ručno
Pametno zamrzavanje: da
Vario prostor: Da
Posuda za kockice leda

ALARM ELEKTRIČNOG KVARA: Uređaj će pouzdano aktivirati alarm u slučaju nestanka struje. Ne samo da ćete ga čuti, nego ćete ga i vidjeti. Na zaslonu će se prikazati maksimalna temperatura dosegnuta u odjeljku zamrzivača. Međutim, nikada vas neće nepotrebno upozoriti: ako temperatura ne poraste kritično u slučaju kratkog prekida napajanja, alarm ostaje isključen.
MOD GODIŠNJIH ODMORA: U načinu rada HolidayMode, ventilatori i SuperCool su isključeni, a temperatura hladnjaka je podešena na +15 °C. Time se štedi struja i još uvijek sprječava stvaranje neugodnih mirisa.
Super Cool Kad je ova značajka uključena, vaš uređaj Liebherr automatski povećava snagu dok se svježa hrana ne ohladi kao i ostale. Zatim se funkcija SuperCool automatski deaktivira — najkasnije nakon 12 sati.
MJERAČ VREMENA ZA BOCE: Znate li to? Stavili ste bocu vina u zamrzivač da se brzo ohladi i tamo ste je zaboravili. To se neće ponoviti s BottleTimerom. Aktiviranjem funkcije SuperFrost osigurava se iznimno brzo hlađenje. A kad bočica dosegne optimalnu temperaturu, uređaj Liebherr u aplikaciji podsjeća vas da ga izvadite iz ladice zamrzivača.
ZAKLJUČANI ZASLON: Svjetleći ekran magnet je za dječje ruke, a to znamo u Liebherru. Stoga je dostupna blokada zaslona: to pouzdano sprječava slučajne izmjene postavki hladnjaka. Naravno, možete i jednostavno isključiti zaključavanje zaslona.
SUPER FROST: Želite li zamrznuti svježu hranu uz očuvanje vitamina? Jednostavno aktivirajte funkciju SuperFrost i snaga hlađenja odjeljka zamrzivača će se povećati. To održava temperaturu nepromijenjenom kada umetnete odmrznutu hranu. Funkcija SuperFrost istovremeno je ekonomična: ako se funkcija ne isključi ručno, automatski se isključuje nakon 65 sati.
SABBATHMODE: Subota je vrijeme odmora, to se odnosi i na električne uređaje. Vaš uređaj Liebherr također to uzima u obzir. Kad je funkcija SabbathMode uključena, isključuje se cjelokupno osvjetljenje hladnjaka, kao i zvukovi, buka i zaslon. Nakon 80 sati, SabbathMode se deaktivira.
LIEBHERR ugradbeni hladnjak zamrzivač donji ICBdi 5122
LIEBHERR ugradbeni hladnjak zamrzivač donji ICBdi 5122
1.859,00 €
u centar-tehnike.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe