BeSafe autosjedalica iZi Go Modular X2 i-Size 40-75 cm, Sea Green Melange

BeSafe autosjedalica iZi Go Modular X2 i-Size 40-75 cm, Sea Green Melange

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Jedna od najsigurnijih autosjedalica za novorođenčad na tržištu – nadograđena verzija.Nadograđena verzija prvog koraka popularnog BeSafe iZi Modular koncepta. BeSafe iZi ... Pročitaj cijeli opis
229,00 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Cijena je osvježena danas od 2:01.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o babyland.hr ponudi
Ponuda trgovine babyland.hr za proizvod BeSafe autosjedalica iZi Go Modular X2 i-Size 40-75 cm, Sea Green Melange. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Fiksiranje u autu
Grupa autosjedalice
Povezivanje
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX021B37B0
Prijavi grešku
Jedna od najsigurnijih autosjedalica za novorođenčad na tržištu – nadograđena verzija.Nadograđena verzija prvog koraka popularnog BeSafe iZi Modular koncepta. BeSafe iZi Go Modular X2 i-Size pristaje na istu ISOfix bazu kao i njegov prethodnik iZi Go Modular X1 i- Size. • Jedna od najsigurnijih sjedalica za novorođenčad na tržištu• Norveška zastava postavljena na okvir radi boljeg povezivanja s norveškim podrijetlom BeSafea• Proizvodnja premještena iz Kine u Portugal • Nova i poboljšana naljepnica s upozorenjimaOsnovne karakteristike:• Zahvaljujući inovativnom sustavu Dynamic Force Absorber TM postignuta je napredna zaštita područja glave i gornjeg dijela tijela• Dodatna zaštita od bočnog sudara (SIP+) apsorbira do dodatnih 20% sila pri bočnom udaru• Sigurnosni pojas u 5 točaka za dodatnu stabilnost u bočnim udarima• Široki pojasevi i jastučići za ramena omogućuju širenje sile na veće područje za veću sigurnost • Magnetic Belt AssistantsTM olakšavaju stavljanje i vađenje djeteta iz sjedalice• Odobrena prema najnovijoj UN R129 (i-Size) regulativiVisina: za djecu od 40 - 75 cm Maks. težina: do 13 kgDob: približno 0 - 12 mjPostavljanje: ISOfix s bazom ili automobilski pojas s uporištem u 3 točkeSmjer: Suprotno od smjera vožnjeNajsuvremenije sigurnosne značajke» Odobrena prema najnovijem standardu UN R129 (i-Size)» Pojas u 5 točaka za dodatnu stabilnost kod bočnih sudara» Veća sigurnost postiže se širokim pojasevima i jastučićima koji raspoređuju silu udara na veće područje» Dodatna zaštita od bočnog udara (SIP +) apsorbira energiju i smanjuje opterećenje do dodatnih 20% u slučaju bočnog udara» Zahvaljujući inovativnom sustavu Dynamic Force Absorber ™ postignuta je napredna zaštita područja glave i gornjeg dijela tijelaNapredna udobnost prilagođena bebama» Mekani potporni jastučić s pametno postavljenom potporom pruža stabilnost, podršku, te optimizira kut nagiba novorođenčeta» Re-dizajnirani naslon za glavu s više prostora za bebinu glavicu» Visokokvalitetni materijali» Unutarnji pojasevi i naslon za glavu mogu se jednostavno prilagoditi u jednom potezu» Fleksibilan krović za sunce onemogućava prodiranje sunca i sadrži zaštitu UPF50 +, a može se koristiti neovisno o ručici za nošenjePametne funkcije za jednostavna svakodnevna putovanja» Samo jedan klik potreban je za postavljanje na iZi Modular i-Size bazu» Magneti za pametni pristup drže pojaseve sjedalice sa strane i tako olakšavaju stavljanje i vađenje djeteta iz sjedalice» Jedna od najlakših i-Size autosjedalica na tržištu» Ergonomski oblikovana ručka za prijenos autosjedalice» Može se lako postaviti jednim klikom na većinu kolica kako bi se stvorio putni sustav 3u1» Praktično skidanje s kolica pomoću dva načina otpuštanja koji se prilagođavaju različitim modelima kolica BeSafe je trenutno jedina marka autosjedalica na tržištu koju je njemačka organizacija AGR potvrdila kao „Zdrava za leđa“ (“Back Healthy”) za bebu i roditelje.
BeSafe autosjedalica iZi Go Modular X2 i-Size 40-75 cm, Sea Green Melange
BeSafe autosjedalica iZi Go Modular X2 i-Size 40-75 cm, Sea Green Melange
229,00 €
u babyland.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe