Bosch HSS spiralno svrdlo PointTeQ 8,5 mm 2608577172

Bosch HSS spiralno svrdlo PointTeQ 8,5 mm 2608577172

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
HSS spiralno svrdlo PointTeQ omogućuje brzo bušenje u metalu zahvaljujući konstrukciji PointTeQ vrha svrdla. Brzi i laki počeci bušenja mogući su jer vrh za samostalno ce... Pročitaj cijeli opis
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 8:32.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o doktorcekic.hr ponudi
Ponuda trgovine doktorcekic.hr za proizvod Bosch HSS spiralno svrdlo PointTeQ 8,5 mm 2608577172. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX021B6B18
Prijavi grešku
HSS spiralno svrdlo PointTeQ omogućuje brzo bušenje u metalu zahvaljujući konstrukciji PointTeQ vrha svrdla. Brzi i laki počeci bušenja mogući su jer vrh za samostalno centriranje sprječava proklizavanje. Povećanom se brzinom bušenja stvara manje topline te se smanjuje trošenje. Vrh s konstrukcijom PointTeQ ostaje oštar i osigurava kontinuiranu izdržljivost. Ovo je svrdlo prikladno za bušenje zazora i otvora za centriranje u legiranom i nelegiranom čeliku, obojenim metalima, lijevanom čeliku, lijevanom željezu i plastici. Rizik od lomljenja je mali, posebno za svrdla s promjerima manjim od 6 mm jer su svrdla proizvedena tako da imaju vrlo elastično tijelo. Spirala premazana crnim oksidom osigurava brzo uklanjanje strugotina. Spiralno svrdlo HSS PointTeQ proizvedeno je u skladu sa standardom DIN 338. Svrdlo je tipa N (kut žljieba) s vrhom pod nagibom od 135 stupnjeva.
Bosch HSS spiralno svrdlo PointTeQ 8,5 mm 2608577172
Bosch HSS spiralno svrdlo PointTeQ 8,5 mm 2608577172
3,41 €
u doktorcekic.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe