RECARO Salia 125 KID Select autosjedalica 9-25 kg, Steel Blue

RECARO Salia 125 KID Select autosjedalica 9-25 kg, Steel Blue

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Salia 125 KIDDječja autosjedalica RECARO Salia 125 je siguran suputnik na svakoj vožnji i oduševljava s dugim periodom korištenja sve od cca. 9 mjeseci pa do približno 7.... Pročitaj cijeli opis
519,99 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Cijena je osvježena danas od 2:01.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o babyland.hr ponudi
Ponuda trgovine babyland.hr za proizvod RECARO Salia 125 KID Select autosjedalica 9-25 kg, Steel Blue. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Fiksiranje u autu
Grupa autosjedalice
Povezivanje
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX021C2333
Prijavi grešku
Salia 125 KIDDječja autosjedalica RECARO Salia 125 je siguran suputnik na svakoj vožnji i oduševljava s dugim periodom korištenja sve od cca. 9 mjeseci pa do približno 7. godine starosti. Zahvaljujući ergononomskoj RECARO pjeni i sustavu za prozračivanje, ništa ne može spriječiti ugodne vožnje malim putnicima. RECARO je svakako mislio također na udobnost roditelja: zahvaljujući okretljivosti sjedalice za 360 stupnjeva, dijete veoma jednostavno i to u ergonomskom položaju za naša leđa namjestimo u autosjedalicu, odnosno uzmemo ga iz autosjedalice, kada dospijemo na cilj. Jer su također i vaša leđa važnš Što se tiče sigurnosti, dječja sjedalica i-Size uvjerava svojom naprednom bočnom zaštitom (ASP), školjkom sjedalice koja apsorbira energiju i RECARO patentiranim sigurnosnim sustavom HERO.DUG PERIOD KORIŠTENJARECARO Salia 125 KID će vas oduševiti s mogućnosti dugog perioda korištenja – primjerena je od cca 9 mjeseci, pa sve do približno 7. godine starosti. Po visini podesivo uzglavlje sjedalice se u potpunosti prilagođava visini djeteta i raste zajedno s njim.ROTACIJA ZA 360 STUPNJEVAZahvaljujući praktičnoj funkciji rotacije, školjku sjedalice okrenete na stranu samo s jednom rukom u jednom potezu, da djecu lakše namjestite u optimalan položaj sjedenja. Vaša leđa će vam biti zahvalna. Sigurnosne značajke za svaku vožnjuŠkoljka sjedalice, koja absorbira energije:U slučaju mogućeg sudara, energije se prilikom sudara otpuštaju i apsorbiraju u školjci autosjedalicePatentirani HERO sigurnosni sistem:djecu između 61 i 105 cm visine jednostavno i brzo pričvrstimo s korištenjem sigurnosnih pojasa u 5 točaka s patentiranim HERO sistemom.U jednu jedinicu udruženi rameni pojasevi, jastučići na pojasevima te uzglavlje sjedalicePatenirani sustav HERO sprječava, da bi se sigurnosni pojasevi uvrnuli ili skliznuli s ramena, istovremeno olakšava sigurno i jednostavno pričvršćivanje djeteta u sjedalicuPo visini podesiv naslon za glavu s integriranim sigurnosim pojasevimanudi jednostavno i individualno prilagođavanje rasta djeteta i istovremeno omogućuje ergonomski položaj tijela u sjedalici (od 61 do 105 cm djetetove visine)Označen tijek sigurnosnog pojasa:pravilno namještanje autosjedalice i pričvršćivanje djeteta je olakšano sa zelenim oznakamaErgonomski dizajnNiži bočni nasloni omogućavaju roditeljima lakše i bolje ergonomsko namještanje djeteta u sjedalicuIntuitivno jednoručno rukovanje sa sjedalicom:sve važne postavke jednostavno dohvaćamo samo s jednom rukomUgrađen prostor za spremanje sigurnosih pojaseva jednostavno pretvaranje u sjedalicu sljedeće skupine – sistem sigurnosnog pojasa u 5 točaka pospremimo u konstrukciju sjedaliceTEHNIČKI PODACIStandard: UN R129/03 (i-Size)Vanjske dimenzije (Š/G/V): 44 / 49 / 61 cmTežina: 14.8 kgVožnja suprotno smjeru vožnje: Od 61 do 105 cm visine (preporučljivo)Vožnja u smjeru vožnje:Od minimalno 76 cm do 125 cm visine.
RECARO Salia 125 KID Select autosjedalica 9-25 kg, Steel Blue
RECARO Salia 125 KID Select autosjedalica 9-25 kg, Steel Blue
519,99 €
u babyland.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe