Backgammon Manopoulos - Američki orah, 38 x 23 cm

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Manopoulosov set backgammona koji je prikladan dodatak hladnim zimskim večerima uz kamin i ljetnom opuštanju. Dolazi vam u praktičnoj drvenoj kutiji klasičnog čistog d... Pročitaj cijeli opis

207,18 € -41 %
122,49 €
3-5 dana
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 20:14.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o ozone.hr ponudi
Ponuda trgovine ozone.hr za proizvod Backgammon Manopoulos - Američki orah, 38 x 23 cm. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Tip igre
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX021E58DA
Prijavi grešku

Manopoulosov set backgammona koji je prikladan dodatak hladnim zimskim večerima uz kamin i ljetnom opuštanju. Dolazi vam u praktičnoj drvenoj kutiji klasičnog čistog dizajna, 30 "mramornih" figura podijeljenih u dvije boje od 15 i 4 kocke. Kutija ima pretinac za figure i izrađena je od američkog oraha s hrastovim točkicama i crnim javorom. Ploča je dimenzija cca 38 x 23 cm (zatvorena). Izvrstan poklon za vješte igrače i kolekcionare.

Orahovo drvo ima lijep izgled i povezuje se s povjerenjem i mudrošću. Furnir proizveden od njega može biti u rasponu od svijetlo smeđe do čokoladno smeđe s tamnosmeđim venama. Boja ponekad može imati sivu, ljubičastu ili crvenkastu nijansu. Backgammon je ručno izrađen tehnikom intarzije, gdje se različite vrste furnira režu u oblike. Dijelovi se zatim slažu i ugniježđuju jedan u drugi, stvarajući tako igralište nevjerojatne ljepote.

Backgammon je društvena igra s kockicama koja je među najstarijima na svijetu. Igra se figurama koje se kreću prema rezultatu bacanja kocke. Pobjednik je onaj igrač koji uspije ukloniti sve svoje figure s ploče.

Set uključuje:

Ploča za igru
30 komada "mramornih" figura - 15 crnih i 15 bijelih
4 komada kockica veličine 1,4 cm
1 kocka za dupliranje veličine 1,8 cm
1 kom drvene čaše za kocke
Pretinci za figure
Težina - 1,4 kg
Pakiranje - Manopoulos luksuzna kartonska kutija

VAŽNO!
Slike su ilustrativne. Boja figura može varirati, kao i tekstura drveta i nijansa boje. Za izradu proizvoda korišteni su visokokvalitetni prirodni materijali.

Backgammon Manopoulos - Američki orah, 38 x 23 cm
Backgammon Manopoulos - Američki orah, 38 x 23 cm
122,49 €
u ozone.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe