Biotherm Aquapower poklon set I. za muškarce

Biotherm Aquapower poklon set I. za muškarce

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Biotherm Aquapower, 1 kom, Sredstva za brijanje za muškarce, Razveselite nekoga kozmetičkim setom Biotherm Aquapower , punim proizvoda za njegu muške kože. Svaki moderan ... Pročitaj cijeli opis
57,50 €
2-4 dana
Cijena s dostavom
60,50 €
Dostupnost

Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:45.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o notino.hr ponudi
Ponuda trgovine notino.hr za proizvod Biotherm Aquapower poklon set I. za muškarce. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Vrsta proizvoda
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX021EA09A
Prijavi grešku
Biotherm Aquapower, 1 kom, Sredstva za brijanje za muškarce, Razveselite nekoga kozmetičkim setom Biotherm Aquapower , punim proizvoda za njegu muške kože. Svaki moderan muškarac koji brine o svom izgledu bit će ugodno iznenađen. Set sadrži: Aquapower Advanced Gel hidratantni gel za lice 75 ml Aquapower Homme gel za čišćenje za lice 40 ml Homme Basics Line pjena za brijanje za osjetljivu kožu lica 50 ml Svojstva: razveselit će svakog muškarca miks kozmetičkih proizvoda za svakodnevnu upotrebu hidratizira i ne isušuje kožu smiruje kožu idealan poklon za temeljito čišćenje lica Način upotrebe: Svaki proizvod iz kozmetičkog seta upotrebljavajte u skladu s njegovim uputama.
Biotherm Aquapower poklon set I. za muškarce
Biotherm Aquapower poklon set I. za muškarce
57,50 €
u notino.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe