Barbour Voštana jakna Barbour Beaufort – smeđa - 46 (XXL)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Bezvremenska elegantna jakna impregnirana voskom klasično srednje dugog kroja, s mnogo praktičnih džepova, uključujući jedan stražnji džep. K tome tipična pamučna podstav... Pročitaj cijeli opis
383,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 2:07.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Gentlemanstore.hr ponudi
Ponuda trgovine Gentlemanstore.hr za proizvod Barbour Voštana jakna Barbour Beaufort – smeđa - 46 (XXL). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX021FC79C
Prijavi grešku
Bezvremenska elegantna jakna impregnirana voskom klasično srednje dugog kroja, s mnogo praktičnih džepova, uključujući jedan stražnji džep. K tome tipična pamučna podstava s tartanskim uzorkom, ovratnik od samta i manšete s čičkom otporne na vjetar. Beaufort bezvremenska je elegantna jakna impregnirana voskom. Taj povijesni model dizajnirala je 1983. današnja direktorica Dame Margaret Barbour, dobitnica Reda britanskog imperija. Inspirirala se u tom pogledu naročito francuskim lovačkim jaknama – to se odražava u srednjoj duljini i slobodnijem kroju. Izvorno lovački, prostoran stražnji džep s najlonskom podstavom danas još ima samo praktičan smisao. Sašivena od srednje teškog egipatskoga pamuka impregniranog voskom, koji je vremenom stvorio krasnu patinu, ima tipičnu tartansku podstavu te rukave dovršene manšetama na čičak otpornima na vjetar. K tome klasičan samtasti ovratnik i mnogo džepova, uključujući dva koji dobro zagrijavaju ruke. To sve čini ovu jaknu pogodnom za cijelu sezonu te zaista kvalitetnim odjevnim predmetom, u što ćete se uvjeriti u mnogim situacijama.Voštani egipatski pamuk (6oz)Unutarnja tartanska podstava od pamukaSkriveno zakopčavanje s dvosmjernim patentnim zatvaračem od mesinga te vanjsko zakopčavanje na gumbManšete otporne na vjetar za zakopčavanjem na čičakDva velika vanjska džepa sa zakopčavanjem na gumbDva kosa vanjska džepa za rukeUnutarnji džep na prsima ispod zakopčavanjaProstorni „lovački” stražnji džep s bočnim zakopčavanjemSamtasti ovratnikMoguće je naručiti kapuljaču ili toplu podstavuKlasičan ležeran krojDecentan logotip tvrtke Barbour na jednom od prednjih džepovaKako održavati jaknu?Ako je zamažete, očistite je vlažnom spužvicom. Povremeno impregnirajte jaknu voskom, time ćete joj vratiti izvorni sjaj i vodootpornost.Proizvedeno u sjeveroistočnoj Engleskoj
Barbour Voštana jakna Barbour Beaufort – smeđa - 46 (XXL)
Barbour Voštana jakna Barbour Beaufort – smeđa - 46 (XXL)
383,90 €
u Gentlemanstore.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe