Scirocco XS 3,25m ARF

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Karakteristike:

Model jedrilice Scirocco XS 3,25m ARF RC smanjena je kompaktna verzija uspješnih modela Scirocco "L" i "S". Model jedrilice visoki... Pročitaj cijeli opis

1.341,15 € -1 %
1.330,76 €
-1 %1.341,15 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena jučer u 13:08.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o rajzaigracke.hr ponudi
Ponuda trgovine rajzaigracke.hr za proizvod Scirocco XS 3,25m ARF. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02200CFA
Prijavi grešku

Karakteristike:

Model jedrilice Scirocco XS 3,25m ARF RC smanjena je kompaktna verzija uspješnih modela Scirocco "L" i "S". Model jedrilice visokih performansi za padine ili terme. Elegantna završna boja, model je bez elektronike. Moderna GRP/CFRP konstrukcija školjke visoke čvrstoće i male težine. Elegantno završena boja, odlično leti u termikama, na padinama i akrobacijama.

Scirocco XS ima kompozitnu konstrukciju, laminatni trup s lijepljenim ležištem motora i kompozitno krilo s profilom HN-354. Čisti aerodinamični oblici, visoke performanse, gotova boja. ARF verzija bez elektronike, pogona, serva, kablova itd. Scirocco XS ima novorazvijeni trup koji je straga još čvršći zahvaljujući svom ovalnom obliku. Geometrija krila je optimizirana u vanjskom području za manji raspon krila.

Manji raspon krila čini ga još kompaktnijim i mnogo lakšim za manevriranje, što ga čini idealnim za korištenje u planinskim područjima na padinama. Scirocco XS podjednako dobro pokazuje svoj puni temperament na strmini ili tijekom dinamičnih akrobacija. Glavna greda u obliku slova H ima sendvič konstrukciju od Airexa kao potpornog materijala s laminiranom tkaninom od karbonskih vlakana. Veza središnjeg dijela s vanjskim površinama osigurana je trenjem pomoću CFRP kvadratne grede. U ARF verziji imate mogućnost korištenja pojedinačnih komponenti prema vlastitom nahođenju.

Značajke modela Scirocco XS
  • Kompaktniji raspon krila od 3,25 m
  • Trodijelno krilo s novom geometrijom na krajnjim lukovima
  • Optimizirani ovalni oblik stražnjeg dijela tijela
  • Fiksna sendvič greda CfK/Airex
  • Znatno bolja upravljivost
  • Trup obojan laminatom s karbonskim ojačanjima
  • Kompozitno krilo je obojeno u obliku, ojačano karbonom
  • Završeno bojanje u formama, savršeno glatka površina
  • Krilo s 4 zakrilca (letvice i zakrilca)
  • Krilna kormila su rotirajuća na poklopcu
  • Prostrani pretinac za baterije i veliki poklopac prtljažnika
  • Plutajuće dizalo
Prostrani trup

Konstrukcija kompleta Scirocco XS ne sadrži elektroniku niti motor pa je potrebno dodati vlastitu opremu. U trupu ima dovoljno prostora za montažu pogonske komponente, preporučuje se konus propelera promjera 45 mm.

Plutajuće dizalo

Plutajuće dizalo klizi na karbonsku cijev. Kormilo ima polugu kormila unutar trupa, tako da su repne površine aerodinamički potpuno čiste.

Sadržaj paketa:

Sadržaj paketa je obojeni laminatni trup, obojeno krilo s elevatorom, kvačilo za elevator, DE, EN, FR priručnik.

Set je u ARF verziji, dakle elektronika, pogonska jedinica, konus propelera 45mm sa propelerom, kablovi, konektori i sl. nisu uključeni.

Preporučujemo kupnju:

Model Scirocco isporučuje se kao ARF kit bez opreme. Stoga je u model potrebno ugraditi motor, propeler s konusom (45 mm), regulator, prijemnik, servo, bateriju, kabele s konektorima te imati na raspolaganju transmiter i punjač.

Preporučeni Spektrum odašiljači nove generacije serije NX

Za upravljanje modelima zrakoplova preporučamo moderne programabilne odašiljače SPEKTRUM NX:

  • 6-kanalni odašiljač serije NX Spektrum NX6 DSMX, AR6610T sa Smart kompatibilnošću, USB i WiFi vezom .
  • 8-kanalni odašiljač serije NX Spektrum NX8 DSMX, AR8020T s glasovnim izlazom, kompatibilnošću s Smart Technology, USB priključkom i opcijom WiFi veze .
  • 10-kanalni odašiljač serije NX Spektrum NX10 DSMX s najnovijim trendovima, glasovnim izlazom, kompatibilnošću s Smart Technology, USB priključkom i opcijom WiFi veze .
Preporučeni punjači za konvencionalne i Smart baterije

Ako se odlučite koristiti moderne Smart LiPo baterije u RC modelima zrakoplova, preporučujemo sljedeće punjače:

  • Mrežni punjač Spektrum S1100AC s jednim izlazom 1x 100W .
  • Mrežni punjač Spektrum S1400 sa jednim izlazom 1x 400W .
  • Mrežni punjač Spektrum S2200 sa dva izlaza 2x 200W .
Pribor za normalan rad

Za normalan rad letećih RC modela potrebna su vam odgovarajuća ljepila, set alata i spremnik za spremanje LiPol baterija. Iz našeg asortimana preporučamo kvalitetan set imbus odvijača 1.5/2.0/2.5/3.0mm i Modelcraft Phillips odvijača (set od 6 komada). Za montažu će vam svakako dobro doći Modelcraft mini kliješta u torbici (setu) i Modelcraft rezni nož s A6 podloškom.

Za brzi popravak modela zrakoplova preporučujemo brzostvrdnjavajuće 4-minutno Epoxy ljepilo. Iz naše ponude preporučujemo Speed Epoxy 4 min. 71g

Zaštitna ambalaža za akumulatore

Zaštitno pakiranje je dizajnirano da ograniči rizik povezan s transportom i punjenjem akumulatora. LiPo akumulatori mogu, uz male dimenzije i malu težinu, osigurati velike struje pražnjenja i imati veliki kapacitet. LiPo baterija je posebno osjetljiva na mehanička oštećenja i stoga ju je potrebno pažljivo zaštititi.

Scirocco XS 3,25m ARF
Scirocco XS 3,25m ARF
1.330,76 €
u rajzaigracke.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe