Dječje naočale za plivanje Životinje - Zelena

Dječje naočale za plivanje Životinje - Zelena

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Dječje naočale za plivanje ŽivotinjeDječje naočale za vodu najbolje su rješenje za zaštitu očiju vaše djece u morskoj vodi ili na bazenu. S dječjim podvodnim naočalama va... Pročitaj cijeli opis
4,50 €
1-3 dana
Cijena s dostavom
8,50 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 15:27.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Tomatshop.hr ponudi
Ponuda trgovine Tomatshop.hr za proizvod Dječje naočale za plivanje Životinje - Zelena. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0220E016
Prijavi grešku
Dječje naočale za plivanje ŽivotinjeDječje naočale za vodu najbolje su rješenje za zaštitu očiju vaše djece u morskoj vodi ili na bazenu. S dječjim podvodnim naočalama vaša će djeca vidjeti pod vodom kao i iznad površine vode. Dječje podvodne naočale izrađene su od mekanog silikona i imaju remen podesive veličine za ugodno korištenje na plaži. Dostupni su u 2 različite boje, zelenoj i crnoj. Na crnim naočalama nalazi se motiv morskog psa, a na zelenim motiv kornjače. Dječje naočale za plivanje atraktivnog su izgleda. Isperite proizvod svježom, nekloriranom vodom nakon korištenja u moru ili bazenu.Dječje naočale za plivanje Životinje atraktivnog su izgleda jer sadrže različite životinjske motive.Proizvod nije primjeren za djecu mlađu od 3 godine.
Dječje naočale za plivanje Životinje - Zelena
Dječje naočale za plivanje Životinje - Zelena
4,50 €
u Tomatshop.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe