Dječji filmski kostim Iron Man s mišićima - S

Dječji filmski kostim Iron Man s mišićima - S

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Dječji filmski kostim Iron Man s mišićimaDječji filmski kostim Iron Man s mišićima je sjajan kostim koji je prikladan i za dječake i za djevojčice koji su fascinirani sla... Pročitaj cijeli opis
27,90 € -43 %
15,90 €
1-3 dana
Cijena s dostavom
19,90 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 14:38.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Tomatshop.hr ponudi
Ponuda trgovine Tomatshop.hr za proizvod Dječji filmski kostim Iron Man s mišićima - S. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Karnevalski kostimi za
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0220E150
Prijavi grešku
Dječji filmski kostim Iron Man s mišićimaDječji filmski kostim Iron Man s mišićima je sjajan kostim koji je prikladan i za dječake i za djevojčice koji su fascinirani slavnim Marvelovim superjunakom Iron Manom. Izrađena je od 100% poliestera i sastoji se od jednodijelnog kombinezona. Donji dio predstavljaju duge hlače, a gornji dio je majica dugih rukava. Na području mišića kostimu je dodana pjenasta podstava koja dočarava sjajan izgled mišićave figure. Nošnja je u potpunosti crveno-žuta.Dječji filmski kostim Iron Man s mišićima dostupan je u tri različite veličine i to S, M i L. Radi lakšeg predstavljanja priložena je tablica veličina gdje možete pronaći točne mjere samog kostima.Nije prikladno za djecu mlađu od 3 godine, zbog mogućnosti sadržavanja sitnih čestica. Nemojte koristiti proizvod u blizini vatre.
Dječji filmski kostim Iron Man s mišićima - S
Dječji filmski kostim Iron Man s mišićima - S
15,90 €
u Tomatshop.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe