Nivea Sun Kids Sensitive SPF 50

Nivea Sun Kids Sensitive SPF 50

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Nivea Sun Kids Sensitive SPF 50Riječ je o kremi u spreju koja je napravljena za dječju kožu i štiti je od opeklina i dugotrajnog oštećenja kože. Formula Nivea kreme je bi... Pročitaj cijeli opis
15,00 € -13 %
13,00 €
1-3 dana
Cijena s dostavom
17,00 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 9:16.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Tomatshop.hr ponudi
Ponuda trgovine Tomatshop.hr za proizvod Nivea Sun Kids Sensitive SPF 50. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0220E1B2
Prijavi grešku
Nivea Sun Kids Sensitive SPF 50Riječ je o kremi u spreju koja je napravljena za dječju kožu i štiti je od opeklina i dugotrajnog oštećenja kože. Formula Nivea kreme je biorazgradiva i iznimno vodootporna te je savršena za plažu i dječju igru ??u vodi. Pažljivo je dizajniran za osjetljiviju kožu poput kože vaše djece. Ova Nivea krema za osjetljivu kožu namijenjena je posebno osjetljivoj koži. Pruža vam vrlo učinkovitu UVA i UVB zaštitu koja vas odmah nakon nanošenja počinje štititi od opeklina i preranog starenja kože. Nanesite dosta kreme za zaštitu od sunca prije izlaganja suncu i često je ponovno nanosite kako biste zadržali sloj kreme za sunčanje, posebno nakon plivanja, znojenja i brisanja ručnikom. Ipak, važno je ne izlagati djecu i bebe izravnoj sunčevoj svjetlosti jer to može naštetiti njihovom zdravlju. Formula ove kreme za kožu je dermatološki ispitana.Upozorenja za proizvod Nivea Sun Kids Sensitive SPF 50: protresti pakiranje prije upotrebe, pri nanošenju premale količine kreme učinak kreme je znatno slabiji, čak i kada koristite kremu nemojte se dugo izlagati suncu, jer to predstavlja rizik za vaše zdravlje, prije izlaganja suncu pustite da se krema dovoljno upije u kožu.
Nivea Sun Kids Sensitive SPF 50
Nivea Sun Kids Sensitive SPF 50
13,00 €
u Tomatshop.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe