Ekonomično pakiranje Catessy hrskave grickalice 15 x 65 g - S okusom sira

Ekonomično pakiranje Catessy hrskave grickalice 15 x 65 g - S okusom sira

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Hrskavo iznenađenje! Tri različita okusa za tri puta više zabave! Svakim zalogajem, hrskave grickalice Catessy pružaju još više radosti. Tako puuuuno okusa, a potpuno bez... Pročitaj cijeli opis
19,35 € -12 %
16,99 €
2-4 dana
-12 %19,35 €
s dostavom 20,98 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
20,98 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 10:46.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Ekonomično pakiranje Catessy hrskave grickalice 15 x 65 g - S okusom sira. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02228A29
Prijavi grešku
Hrskavo iznenađenje! Tri različita okusa za tri puta više zabave! Svakim zalogajem, hrskave grickalice Catessy pružaju još više radosti. Tako puuuuno okusa, a potpuno bez dodanog šećera ili bojila. Ove fine hrskave poslastice brzo će postati omiljena poslastica za međuobrok vaše ljubimice. Hrskavi zalogajčići oduševljavaju s mnogo toga više od samog okusa: dragocjeni vitamini i taurin pridonose normalnoj funkciji imunološkog sustava i zdravlju srca mačke. Tri vrste peradi, ribe ili sira te vrećica koja se može ponovno zatvoriti, jamac su dugotrajna zadržavanja neodoljiva okusa grickalica. Zajamčena je raznolikost u zdjelici s hranom. Možete birati između tri ukusne vrste hrskavih grickalica Catessy: s pačetinom, puretinom i piletinom: s ukusnim mesom peradi od tri vrste peradi za raznovrstan doživljaj okusa s vitaminima i taurinom: taurin igra važnu ulogu u potpori imunološkog sustava, kao i funkcije srca i očiju s lososom, kozicama i pastrvom: s tri profinjene vrste za sve mace gurmane s vitaminima i taurinom: taurin igra važnu ulogu u potpori imunološkog sustava, kao i funkcije srca i očiju s okusom tri vrste sira: s okusom čedara, gaude i ementalera poseban je doživljaj okusa za sve ljubitelje sira s vitaminima i taurinom: taurin igra važnu ulogu u potpori imunološkog sustava, kao i funkcije srca i očiju Catessy hrskave grickalice u pregledu: bez dodanog šećera bez bojila s vitaminom A, D3 i vitaminom E s taurinom više ukusnih vrsta pakiranje za višekratno otvaranje Catessy: Purr with Happiness!
Ekonomično pakiranje Catessy hrskave grickalice 15 x 65 g - S okusom sira
Ekonomično pakiranje Catessy hrskave grickalice 15 x 65 g - S okusom sira
16,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe