SEGA igra Football Manager 2024 (PC)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Otkrijte nove načine za pobjedu u Football Manageru 2024, najpotpunijoj verziji u povijesti serije. Inovativni novi alati i značajke omogućuju vam da razvijete plan za us... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
47,98 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena jučer u 18:30.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Gamershop ponudi
Ponuda trgovine Gamershop za proizvod SEGA igra Football Manager 2024 (PC). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Platforma Za koje uredaje je igra. PC = osobno racunalo/ laptop; PS2 = PlayStation 2; PS3 = PlayStation 3; PSP = PlayStation Portable
PC
Vrsta igre
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0222CE78
Prijavi grešku
Otkrijte nove načine za pobjedu u Football Manageru 2024, najpotpunijoj verziji u povijesti serije. Inovativni novi alati i značajke omogućuju vam da razvijete plan za uspjeh na i izvan terena kao šef najvećih svjetskih nogometnih klubova. Bilo da ste tip menadžera koji voli juriti za trenutnom slavom ili graditi klub od dna, savršen izazov vas čeka. Alternativno, nova mogućnost uvoza vaše postojeće karijere iz Football Managera 2023 znači da možete nastaviti svoju potragu za uspjehom.

Stvorite pobjednički pristup na taktičkoj ploči, uključivanjem modernih sustava i pozicionih inovacija za postizanje velikih pobjeda na terenu. Ovladajte tržištem transfera, koristeći nove načine za stvaranje momčadi iz snova sposobne za osvajanje naslova. Poboljšajte svoje igrače na terenu za trening i pretvorite svoje natjecatelje u prvake. Ostvarite svoju viziju na dane utakmica, uz poboljšano kretanje lopte i igrača iz utakmice u utakmicu.
SEGA igra Football Manager 2024 (PC)
SEGA igra Football Manager 2024 (PC)
42,99 €
u Gamershop

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe