Bitzee interaktivna igračka - Kućni ljubimac

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Bitzee – prvi digitalni ljubimac kojega možeš dotaknuti!
Upoznajte Bitzeeja – prvog digitalnog interaktivnog ljubimca koji je donio pravu revoluci...
Pročitaj cijeli opis
Sve ponude

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
43,98 €
Dostupnost

provjerite

Cijena je osvježena danas od 10:04.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o babycenter.hr ponudi
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

raspoloživo

Cijena je osvježena danas od 10:15.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Laptopi.hr ponudi
Proizvođač
Boja
Vrsta elektronske igračke
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX022318B4
Prijavi grešku
Bitzee – prvi digitalni ljubimac kojega možeš dotaknuti!
Upoznajte Bitzeeja – prvog digitalnog interaktivnog ljubimca koji je donio pravu revoluciju u svijet igračaka. U čemu je tajna? Bitzee se pojavljuje u nekoliko životinjskih likova te od svog vlasnika zahtjeva brigu i njegu u vidu druženja, higijene, hranjenja, spavanja i svega onoga što bi se moralo dati živom ljubimcu kako bi bio sretan i zadovoljan.
Kako Bitzee funkcionira? Kada otvorite kutiju ugledati ćete ploču koja sadrži napredne LED diode. Otvaranjem kutije one se aktiviraju, te funkcioniraju kao hologram. To znači da vam se Bitzee prikazuje u 3D obliku!

Interaktivna zabava za mališane bez štetnog utjecaja ekranš
Na dlanu ruke skriva se kutija puna iznenađenja. Bitzee komunicira sa svojim vlasnikom kroz reakcije poput osmijeha, veselog skakutanja, a kada se rastuži može i zaplakati. Ljubimac svojim reakcijama i porukama daje do znanja što mu je potrebno kako bi bio sretan i napredovao, a komunicira čak i glasanjem. Sve ovo događa se u okruženju potpuno sigurnim za mališane jer dječja igračka funkcionira bez digitalnog ekrana koji može biti vrlo zamoran za oči.

Novi revolucionarni način interaktivne igre
Bitzee je dječja igračka koja u sebi skriva mnoštvo zabave. Mališani mogu skupiti 15 različitih Bitzee ljubimaca u jednom uređaju među kojima su likovi poput mace, ježića ili zeke, a kolekcija uključuje i rijetke likove poput jednoroga ili pudlice. Svaki Bitzee kreće svoj životni ciklus kao beba. Potrebno ga je hraniti, uspavljivati i igrati se s njim kako bi bio sretan i zadovoljan te s vremenom napredovao u odraslog Bitzeeja. Odrasli ljubimac također može postati Super Bitzee – specijalno izdanje koje nudi mnoštvo dodatnih mogućnosti poput odijevanja u smjele modne kombinacije i igranje jednostavnih igrica kroz Bitzee uređaj. Kako bi upravljali funkcijama uređaja, mališani koriste kontrolni panel na kutiji pomoću pokreta prstom lijevo ili desno. Bitzee također reagira na naginjanje kutijice ili njenu trešnju, a ako se s njim pregrubo igra dati će to do znanja kroz tužne izraze lica pa čak i plakanje.

Učenje odgovornosti i njezi o ljubimcu bez dodatnog posla za roditelje!
Briga za Bitzeejevu dobrobit uči mališane odgovornosti i fokusu na ispunjavanje svakodnevnih obaveza kako bi dobili pozitivan ishod – u ovom slučaju, pravilan rast i razvoj svog interaktivnog ljubimca. Kada se o Bitzeeju pravilno brine on svog vlasnika nagradi napredovanjem. Tako ga možete upoznati u tri faze rasta – bebu, odraslog i Super Bitzeeja. Potonja faza pruža mnoštvo nagrada za trud pa tako postoje funkcije oblačenja u lude modne kombinacije, otključavanje dodatnih igrica na uređaju, a Super Bitzee će dati i poslasticu kojom se može privući novi ljubimac i započeti novi ciklus odrastanja Bitzeeja. Bitzee je ljubimac koji neće ostati zaboravljen u nekom kutu. A ako interes djeteta za njim i padne, obveza brige za njegovu dobrobit neće pasti na roditelja – što je zasigurno jedna od najvećih prednosti!

Kompaktno pakiranje za svaki ruksak – ponesite zabavu za mališane na dugotrajna putovanja
Bitzee se nalazi u praktičnoj kutijici promjera poklopca oko sedam centimetara te zauzima vrlo malo prostora. Mališani ga mogu ponijeti sa sobom gdje god požele pa je ova dječja igračka idealna za zabavu klincima prilikom dužih putovanja.

Razveselite svoje mališane hit dječjom igračkom!
Bitzee interaktivna igračka - Kućni ljubimac
Bitzee interaktivna igračka - Kućni ljubimac
39,99 €
u babycenter.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe