Kaminer industrijski HEPA usisivač za kamin (15l, 1200W) + vrećica za ogrjev

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj proizvod je industrijski usisivač za kamin dizajniran za učinkovito i jednostavno čišćenje pepela i drugog otpada iz vašeg kamina ili peći. Sa svojom snagom od 1200 ... Pročitaj cijeli opis
64,99 €
2-3 dana
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Provjeri Dostupno u 2 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 1:14.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o haloorodje.si ponudi
Ponuda trgovine haloorodje.si za proizvod Kaminer industrijski HEPA usisivač za kamin (15l, 1200W) + vrećica za ogrjev. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta pribora
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX022341CA
Prijavi grešku
Ovaj proizvod je industrijski usisivač za kamin dizajniran za učinkovito i jednostavno čišćenje pepela i drugog otpada iz vašeg kamina ili peći. Sa svojom snagom od 1200 W i HEPA filtrom, ovaj usisavač može učinkovito ukloniti pepeo i druge fine čestice koje se nakupljaju u vašem kaminu ili peći. Ovaj usisavač ima kapacitet od 15 litara, što vam omogućuje da jednim punjenjem očistite mali dio vašeg kamina ili peći.

Održavanje urednosti kamina jamstvo je udobnosti njegove stalne uporabe i ispravnog rada, ali i obveza glede sigurnosti korištenja i učinkovitosti grijanja. Uklanjanje pepela potrebno je ne samo radi održavanja reda i estetske vrijednosti. Svaki put kada palite i koristite kamin potreban vam je odgovarajući protok zraka. Zbog toga će se drva u kaminu lakše zapaliti i dobro izgorjeti.Korištenjem kaminskog usisavača osigurava se pravilno čišćenje cijelog prostora kamina ne samo od laganog pepela i prašine, već i od preostalih ostataka neizgorenog drva. Uređaj se odlikuje velikom snagom od 1200 W, što vam omogućuje učinkovito uklanjanje prljavštine čak i iz teško dostupnih utora. Usisavač je opremljen dvostrukim filtarskim sustavom (HEPA filtar i filtar materijala), koji sprječava ispuhivanje fine prašine prema van, dezinficira zrak koji prolazi kroz njega, te dodatno štiti motor uređaja od oštećenja. Filteri koji se nalaze u setu lako se skidaju i peru pod mlazom vode što im omogućuje višekratnu upotrebu.Posuda je izrađena od nehrđajućeg čelika što joj osigurava izdržljivost i otpornost na prašinu koja nastaje pri izgaranju. Praktične metalne sigurnosne kopče omogućuju jednostavno rastavljanje spremnika i time omogućavaju brzo pražnjenje nečistoća.

Optimalna duljina napojnog kabela omogućuje učinkovito čišćenje, a široki promjer aluminijske usisne cijevi omogućuje čišćenje i većih stražnjica. Cijev je fleksibilna i čvrsta, a iznutra je dodatno ojačana galvanizacijom što je čini čvrstom i utječe na duljinu korištenja. Otvor na poklopcu motora omogućuje umetanje vrha, zahvaljujući čemu crijevo ne leži na podu, što ga štiti od slučajnog spoticanja ili oštećenja, a također štedi prostor i olakšava skladištenje uređaja.Industrijski usisavač može se koristiti ne samo za čišćenje kamina. Izvrsno Također će dobro poslužiti za uklanjanje pepela s roštilja, čišćenje radionice od metalnih strugotina ili uklanjanje sitnih ostataka tijekom renoviranja i građevinskih radova. Dodatno crijevo i može se spojiti na gornji otvor, koristite uređaj za otpuhivanje većeg otpada na mjesto gdje ga je s funkcijom usisavanja lakše podići, kao i npr. za metenje opalog lišća s dvorišta, travnjaka ili vrt u jesen Učinkovitost i izdržljivost te široka primjena uređaja osiguravaju zadovoljstvo pri korištenju uređaja te ga s uspjehom mogu koristiti iu uredu, restoranu i hotelu. Kada čistite kamine, roštilje i druge vrste kamina usisavačem, ne zaboravite da pepeo i eventualni opušci moraju biti potpuno hladni.
Kaminer industrijski HEPA usisivač za kamin (15l, 1200W) + vrećica za ogrjev
Kaminer industrijski HEPA usisivač za kamin (15l, 1200W) + vrećica za ogrjev
64,99 €
u haloorodje.si

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe