Brusilica za nokte profesionalna - Svijetlo roza

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Brzo i učinkovito uklanjanje hibrida, gela, akrila i laka za nokte – prirodnih i umjetnih. Održavanje manikure i pedikure iz udobnosti svog doma, bez skupih posjeta u koz... Pročitaj cijeli opis
13,14 € -24 %
10,00 €
1-2 dana
-24 %13,14 €
s dostavom 14,78 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
14,78 €
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 12:47.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o lookapik.com ponudi
Ponuda trgovine lookapik.com za proizvod Brusilica za nokte profesionalna - Svijetlo roza. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0223C975
Prijavi grešku
Brzo i učinkovito uklanjanje hibrida, gela, akrila i laka za nokte – prirodnih i umjetnih. Održavanje manikure i pedikure iz udobnosti svog doma, bez skupih posjeta u kozmetičke salone Set uključuje 6 dijamantskih brusilica sa 6 krajnjih kapica Dostupna u boji: svijetlo rozoj, tamno rozoj, plavoj i zelenoj VISOKA KVALITETA – udovoljava europskim standardima; u proizvodnji su korištene visokokvalitetne komponente kako bi se osigurao dug rad s uređajem. Stroj za mljevenje djeluje tiho i glatko. Drška se savršeno uklapa u ruku, jer sprječava umor nakon duže uporabe, a također ima značajan utjecaj na kvalitetu obavljenog posla.LAGANO UPRAVLJANJE – Stroj ima glatku kontrolu brzine kojom se upravlja gumbom. Brusilice se instaliraju na vrlo brz i jednostavan način. Samo pritisnite srebrni gumb, umetnite brisač, a zatim zategnite glavu i spustite gumb.KRAĆE VRIJEME MANIKURE / PEDIKURE – Korištenjem brusilice za nokte smanjuje vrijeme za manikuru / pedikuru!Ne treba vam aceton ili obična pila koja nakon nekoliko mjeseci može negativno djelovati na vaše zglobove. Samo koristite brusilicu i vaši nokti neće oslabiti acetonom ili pretjeranim turpijanjem. Stroj za brušenje također vam omogućuje da brzo skratite svoje produžene nokte.Uključene dijamantske brusilice pogodne za uklanjanje hibridnog laka, gela ili akrila, za uklanjanje kutikula i brušenje noktiju, čišćenje noktiju odozdo itd. SPECIFIKACIJE Snaga: 9W Napajanje: 220-240V; 50-60Hz Najveća brzina: 20.000 / min Promjer: 2,35 mm – standardni Zaštita od pregrijavanja Dimenzije (širina / visina): 3 / 16cm Dužina kabela: 120cm Masa: 75gUKLJUČENO UZ PROIZVOD Brusilica Set od 6 dijamantskih brusilica sa 6 krajnjih kapica kabel za napajanje
Brusilica za nokte profesionalna - Svijetlo roza
Brusilica za nokte profesionalna - Svijetlo roza
10,00 €
u lookapik.com

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe