Električna deka

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Dobrodošli u našu online trgovinu gdje vam predstavljamo električnu deku za starije osobe – savršen izbor za toplije jesenske i zimske večeri. Zaboravite na hladne noć... Pročitaj cijeli opis

79,99 € -19 %
64,99 €
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Provjeri

Cijena je osvježena danas od 2:18.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o sigurandom.hr ponudi
Ponuda trgovine sigurandom.hr za proizvod Električna deka. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta proizvoda
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02254F53
Prijavi grešku

Dobrodošli u našu online trgovinu gdje vam predstavljamo električnu deku za starije osobe – savršen izbor za toplije jesenske i zimske večeri. Zaboravite na hladne noći i suhi zrak u svojem domu, jer s našom električnom dekom, možete se ugrijati brzo i jednostavno.

Zaboravite na Hladnoću

Zamislite da više ne morate trošiti bogatstvo na grijanje kako biste se osjećali ugodno u svojem domu. Naša električna deka dimenzija 180/130 cm je idealna za dvije osobe i pruža učinkovito grijanje bez potrebe za zagrijavanjem cijelog prostora. To znači da možete uštedjeti na računima za grijanje, bez kompromisa u udobnosti.

Intuitivan Upravljač

Upotreba naše električne deke je jednostavna i intuitivna zahvaljujući daljinskom upravljaču. Podesite željenu temperaturu grijanja ili postavite timer za automatsko isključivanje. Prikaz vrijednosti na daljinskom upravljaču ima pozadinsko osvjetljenje, što znači da ćete lako upravljati dekom čak i u večernjim satima.

Ugodna na Dodir

Materijal naše električne deke izrađen je od mekanog flanela, što je ugodno za dodir i osigurava maksimalnu udobnost za svakog korisnika. Oba ruba deke su ojačana kako bi se osigurala trajnost i dugotrajnost proizvoda.

Sigurnost na Prvom Mjestu

Vaša sigurnost je naš prioritet. Naša električna deka ima ugrađeni termostat koji sprječava pregrijavanje, pružajući vam mirno spavanje i sigurno korištenje. Smanjite stres i brigu o sigurnosti uz našu pouzdanu električnu deku.

Specifikacije

Veličina: 180/130 cm
Materijal: Flanel s unutarnjim slojem od poliestera
Snaga: 85W
Napon: 220V ~ 50Hz
Regulator: 6 razina topline s podesivim timerom
Utikač i kabel: 2-polni VDE utikač, 1,5 m kabel za napajanje + 0,5 m priključni kabel za daljinsko upravljanje
Funkcije: Zaštita od pregrijavanja, brzo zagrijavanje, temperaturni termostat

Naša električna deka teži samo 1,75 kg, a s pakiranjem 1,9 kg. Dugački kabel omogućuje vam jednostavno povezivanje deke s izvorom napajanja, bez potrebe za produžnim kabelima.

Ne dopustite da hladnoća pokvari vaše jesenske i zimske večeri. Električna grijana deka je idealno rješenje za toplinu i udobnost u vašem domu. Osim što brzo zagrijava prostor, također može ublažiti simptome prehlade i bolova različitog porijekla. Za sve koji cijene udobnost i sigurnost, naša električna deka je savršen izbor. I ne zaboravite, lako ju možete očistiti u perilici!

Isprobajte našu električnu deku i uživajte u toplini i udobnosti koju pruža. Riješite se hladnih noći i krenite prema toplini i udobnosti uz našu električnu deku. Vaš dom nikada nije bio topliji i ugodniji!

Električna deka
Električna deka
64,99 €
u sigurandom.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe