fi´zi:k Tempo Artica R5 GTX bijela/siva 39,5

fi´zi:k Tempo Artica R5 GTX bijela/siva 39,5

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Cipele za zimske bicikliste specifične za cestu s izolacijskom podstavom od flisa i naprednom GORE-TEX membranom za pružanje... Pročitaj cijeli opis
266,00 € -6 %
250,95 €
-6 %266,00 €
besplatna dostava

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 1:23.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Ponuda trgovine muziker.hr za proizvod fi´zi:k Tempo Artica R5 GTX bijela/siva 39,5. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0225A7A0
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Cipele za zimske bicikliste specifične za cestu s izolacijskom podstavom od flisa i naprednom GORE-TEX membranom za pružanje vodootporne zaštite i prozračnosti kako bi noge bile toplo, suhe i udobne. IZRAĐEN ZA LOŠE VREMENSKE VRIJEME Tempo Artica GTX je potpuno izolirana, vodootporna i prozračna zimska cestovna cipela. Bez obzira na to koliko je oštra klima i kakvu god avanturu planirate, ova cipela je napravljena da vas zaštiti od najjače hladnoće i kiše. DOBRE VOŽNJE SA GORE-TEX ZAŠTITOM Uz izoliranu GORE-TEX Koala membranu, Tempo Artica GTX potpuno je vodootporan, što znači da se možete osloniti na dokazane performanse da vas održe suhima kada je najvažnije. Ali osim jednostavnog zaustavljanja vlažnog vremena, napredna GORE-TEX tehnologija je optimizirana za bolju prozračnost. FLIS SE BORI PROTI HLADNOĆI Za borbu protiv smrznutih nožnih prstiju i održavanje stopala tostima, Artica GTX ima podstavu od brušenog flisa. Učinak je dvostruk, dodaje mekani sloj koji obuhvaća stopala u dodatnoj udobnosti dok pruža dodatnu toplinu za troznamenkaste vožnje na jednoznamenkastim temperaturama. SIGURNA NOGA, IZVRSNO PRILAGANJE Artica GTX ima dvodijelni pristup kako bi osigurao sigurno pristajanje s brzim odzivom - posebno važno za učinkovit prijenos snage na cestovnim vožnjama. Gornje kopčanje na čičak omota se oko gležnja kako bi se stvorio osjećaj zaključavanja, dok je donji dio cipele pričvršćen putem jednog L6 BOA kotačića, za beskonačne prilagodbe u hodu. ODGOVARAJUĆI, UČINKOVITI R5 Vanjski potplat od najlona nedavno redizajniranog R5 nudi udobnost i umjerenu krutost za učinkovito pedaliranje. Osim toga, položaj klinova postavljen je nešto više unazad u usporedbi s tradicionalnim postavkama kako bi se bolje optimizirala učinkovitost pedaliranja i smanjila kompresija koljena. Na ovoj konfiguraciji specifičnoj za zimu, potplat nema otvore za ventilaciju kako bi noge bile tople i suhe. Naočale GORE-TEX izolirana Koala membrana Podstava od mekanog flisa PU gornjište visoke gustoće + Ripstop tkanina L6 BOA brojčanik D Fit System R5 najlonski potplat, indeks krutosti 6
fi´zi:k Tempo Artica R5 GTX bijela/siva 39,5
fi´zi:k Tempo Artica R5 GTX bijela/siva 39,5
250,95 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe