Bigjigs Toys Snap! Dinosauri

Bigjigs Toys Snap! Dinosauri

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Pukni! je jednostavna igra koja će testirati percepciju vaše djece. Igraće karte ukrašene su jednostavnim, lako prepoznatljivim ilustracijama jarkih boja koje igru čin... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena danas od 7:56.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o rajzaigracke.hr ponudi
Ponuda trgovine rajzaigracke.hr za proizvod Bigjigs Toys Snap! Dinosauri. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Tip igre
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0225FC19
Prijavi grešku

Pukni! je jednostavna igra koja će testirati percepciju vaše djece. Igraće karte ukrašene su jednostavnim, lako prepoznatljivim ilustracijama jarkih boja koje igru čine dostupnom i vrlo maloj djeci. S kartama je moguće igrati ne samo varijante igre Snap!, već i quartet ili pexeso.

Uživajte u obiteljskoj zabavi, bilo na putu ili kod kuće za kišnih dana. U našoj ponudi kartaških igara pronaći ćete Snap! također s mnogim drugim atraktivnim motivima.

Glavne značajke: 52 karte, 13 različitih slika za 2-8 igrača, također prikladno za kvartet i peksezo igre

Pravila igre: Promiješane karte se dijele u hrpe ispred pojedinačnih igrača. Prvi igrač, obično najmlađi, okreće gornju kartu sa svoje hrpe i stavlja je na sredinu stola, a sljedeći igrač također ide dalje. Kada se dvije uzastopne karte iste boje (teme) pojave među raširenim kartama, idu do prve da glasno kažu "snap" i stave ruku na njih. Igrač okreće prikupljene karte licem prema gore, stavlja ih na dno svoje hrpe i započinje novi krug igre polaganjem gornje karte. Igrači koji izgube svoje karte postupno se eliminiraju iz igre, a pobjednik je onaj koji na kraju uzme sve karte od ostalih.

Bigjigs Toys Snap! Dinosauri
Bigjigs Toys Snap! Dinosauri
2,57 €
u rajzaigracke.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe