Visoka komoda dimljeni hrast 69 5x34x180 cm konstruiranog drva

Visoka komoda dimljeni hrast 69 5x34x180 cm konstruiranog drva

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
U potrazi ste za elegantnom visokom komodom? Ova visoka komoda dodaje elegantan šarm vašem postojećem interijeru! Izdržljiv materijal: Konstruirano drvo iznimne je kvalit... Pročitaj cijeli opis
151,57 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

16

Cijena je osvježena danas od 2:24.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod Visoka komoda dimljeni hrast 69 5x34x180 cm konstruiranog drva. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Pogodno za
Širina (cm)
69.5
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0227AED9
Prijavi grešku
U potrazi ste za elegantnom visokom komodom? Ova visoka komoda dodaje elegantan šarm vašem postojećem interijeru! Izdržljiv materijal: Konstruirano drvo iznimne je kvalitete s glatkom površinom i odlikuje se snagom, stabilnošću i otpornošću na vlagu.Dovoljno prostora za pohranu: Ormarić pruža dovoljno prostora za pohranu kako bi vaše razne svakodnevne potrepštine bile dobro organizirane i na dohvat ruke.Praktična vrata: Održavajte svoj prostor urednim skrivajući male potrepštine iza vrata ovog ormarića za pohranu.Željezne noge: Željezne noge dodaju smireni stil vašem interijeru, a istovremeno osiguravaju stabilnost. Upozorenje:Kako bi se spriječilo prevrtanje, ovaj proizvod mora se upotrebljavati s priloženim uređajem za montiranje na zid. Dobro je znati:Vijci i tiple za unutrašnjost zida nisu uključeni. Savjetujemo vam da pronađete i upotrijebite vijke i tiple koji su prikladni upravo za vaše zidove. Ako niste sigurni, možete se posavjetovati sa stručnjakom. Molimo vas da pročitate i slijedite svaki korak uputa.
Visoka komoda dimljeni hrast 69 5x34x180 cm konstruiranog drva
Visoka komoda dimljeni hrast 69 5x34x180 cm konstruiranog drva
151,57 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe