Vrtno spremište svjetlosivo 191 x 895 x 198 cm pocinčani čelik

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Proširite mogućnosti za pohranu na otvorenom i zaštitite svoj alat pomoću ovog višenamjenskog vrtnog spremišta. Robustan materijal: Vrtna kućica za alat napravljena je od... Pročitaj cijeli opis
1.359,75 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

13

Cijena je osvježena danas od 2:23.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod Vrtno spremište svjetlosivo 191 x 895 x 198 cm pocinčani čelik. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Namjena
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0228460F
Prijavi grešku
Proširite mogućnosti za pohranu na otvorenom i zaštitite svoj alat pomoću ovog višenamjenskog vrtnog spremišta. Robustan materijal: Vrtna kućica za alat napravljena je od pocinčanog čelika, koji sprječava hrđanje i podnosi dugotrajnu upotrebu. Čelik je izuzetno tvrd i jak materijal. Nudi čvrstoću i stabilnost. Pocinčavanje pruža bolju zaštitu od korozije i korisno je za proizvode koji će se upotrebljavati na otvorenom i u teškim uvjetima.Dovoljno prostora za pohranu: Ovo metalno spremište pruža dovoljno prostora za pohranu drva za ogrjev, vrtnog alata, namještaja, opreme i još mnogo toga.Praktične ručke: Spremište ima ručke na vratima za lakši ulazak.Dobra ventilacija: Vanjsko spremište opremljeno je 4 otvorima za prozračivanje, koji osiguravaju ventilaciju kako bi se smanjilo nakupljanje vlage i neugodnih mirisa u kućici.Kosi dizajn: Kosi krov osigurava nesmetano otjecanje vode.
Vrtno spremište svjetlosivo 191 x 895 x 198 cm pocinčani čelik
Vrtno spremište svjetlosivo 191 x 895 x 198 cm pocinčani čelik
1.359,75 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe