Ruffwear front range oprsnica - -

Ruffwear front range oprsnica - -

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ruffwear front range oprsnica je orma koja je postala dio svakodnevne opreme za sve pse kojima je, osim uobičajenog kopčanja, potrebno i prednje kopčanje. Aluminijski V p... Pročitaj cijeli opis
64,90 € -24 %
49,32 €
1-3 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:13.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o sape.hr ponudi
Ponuda trgovine sape.hr za proizvod Ruffwear front range oprsnica - -. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta ogrlice
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0228DC73
Prijavi grešku
Ruffwear front range oprsnica je orma koja je postala dio svakodnevne opreme za sve pse kojima je, osim uobičajenog kopčanja, potrebno i prednje kopčanje. Aluminijski V prsten na leđima omogućava sigurnu svakodnevnu šetnju, dok je prednja, ojačana kopča, pogodna za sve pse koji imaju ideju o tome da jako vuku na povodniku.Orma ima i džep koji osigurava identifikacijske podatke o psu na sigurnom, a lako dostupnom mjestu. Orma je izuzetno udobna za pse, sa točkama namještanja u vratu i prsima.RUFFWEAR GARANCIJASvi Ruffwear proizvodi strogo su testirani na terenu, te Ruffwear jamči da ne postoje nedostaci u materijalima koji se koriste prilikom izrade proizvoda. Ruffwear je napravljen od najboljih materijala i teži tome da proizvede najbolju opremu za naše pse.Ukoliko nešto nije u redu s vašom Ruffwear opremom, Ruffwear će se potruditi da to ispravi.Ukoliko ste kupili proizvod za koji sumnjate da ima nedostatak, molimo vas da se javite i ispunite formu na linku https://ruffwear.co.uk/pages/our-Ruffwear će odobriti zamjenu proizvoda kupljenih od ovlaštenog prodavačaJamstvo pokriva samo proizvodne i materijalne nedostatke i ne uključuje štetu uzrokovanu bilo čime od sljedećeg:• Nepravilna uporaba ili zlouporaba proizvoda;• Šteta nastala žvakanjem, čišćenjem, rastavljanjem ili preinakama;• Šteta uzrokovana ili proizašla iz uobičajenog trošenja, upotrebe proizvoda ili požara.Uz Ruffwear proizvod, u svrhu reklamacije, morate imati i račun kako bismo mogli identificirati da je Ruffwear proizvod kupljen kod ovlaštenog distributera.
Ruffwear front range oprsnica - -
Ruffwear front range oprsnica - -
49,32 €
u sape.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe