LUBRIKANT Orgie All-Natural Acqua

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Lubrikant All-Natural Acqua je gladak i svilenkast intimni gel na bazi vode koji pruža višu razinu udobnosti i veći seksualni užitak.

Ono što izdvaja ovaj proiz... Pročitaj cijeli opis

15,99 € -15 %
13,59 €
Cijena s dostavom
17,29 €
Cijena je osvježena danas od 1:16.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Pokloni

Poklon pri kupnji iznad 60€

Više o Svijeterotike.hr ponudi
Ponuda trgovine Svijeterotike.hr za proizvod LUBRIKANT Orgie All-Natural Acqua. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02295248
Prijavi grešku

Lubrikant All-Natural Acqua je gladak i svilenkast intimni gel na bazi vode koji pruža višu razinu udobnosti i veći seksualni užitak.

Ono što izdvaja ovaj proizvod je njegova formula s prirodnim sastojcima, zgušnjivač biljne celuloze; i bez parabena, silikona, tekućeg parafina, glicerina i sorbitola. All-Natura Acqua donosi uistinu ugodno i zdravo iskustvo. Bez mirisa, neljepljivo, lako se čisti i pere.

PH: 3,5 - 5,0

Djelovanje: Glatko i svilenkasto dugotrajno podmazivanje

Upotreba: Nanesite izdašnu količinu na intimno područje kako biste poboljšali klizanje i smanjili trenje. Ponovno nanesite prema želji.

Sastojci: VODA, HIDROKSIETIL CELULOZA, NATRIJ BENZOAT, LIMUNSKA KISELINA, DINATRIJ FOSFAT, POLISORBAT 60, NATRIJ FOSFAT.

Upozorenja: Ne koristiti na nadraženoj ili oštećenoj koži. Samo za vanjsku uporabu. Ne konzumirati. Prije početka redovite uporabe, nanesite malu količinu lubrikanta na podlakticu. Ako se pojavi alergijska reakcija, prekinite s upotrebom. Čuvati izvan dohvata djece. Čuvati na hladnom i tamnom mjestu.

LUBRIKANT Orgie All-Natural Acqua
LUBRIKANT Orgie All-Natural Acqua
13,59 €
u Svijeterotike.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe