Tripp Trapp® stolica Beech – Natural

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ova stolica je jedan od popularnih proizvoda među roditeljima koji traže visokokvalitetno rješenje za sjedenje svoje djece. Tripp Trapp stolica je dostupna u različitim b... Pročitaj cijeli opis
259,00 €
2-7 dana
Cijena s dostavom
279,00 €
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 2 - 7 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 15:15.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Kidsboxx.hr ponudi
Ponuda trgovine Kidsboxx.hr za proizvod Tripp Trapp® stolica Beech – Natural. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Material
Tip
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0229CF80
Prijavi grešku
Ova stolica je jedan od popularnih proizvoda među roditeljima koji traže visokokvalitetno rješenje za sjedenje svoje djece. Tripp Trapp stolica je dostupna u različitim bojama i završnim obrtima kako bi se bolje uklopila u interijer vašeg doma. Tripp Trapp® stolica Beech - Natural je visokokvalitetna dječja stolica koja je razvijena i proizvedena od strane norveške tvrtke Stokke. Tripp Trapp stolica je popularna opcija među roditeljima širom svijeta zbog svojeg funkcionalnog dizajna i trajne izrade. Evo nekoliko ključnih karakteristika ove stolice: Prilagodljiva visina: Tripp Trapp stolica ima podesivu visinu sjedala i naslona za leđa kako bi se prilagodila rastućem djetetu. To omogućava da dijete sjedi udobno i sigurno tijekom različitih faza razvoja. Izdržljiv materijal: Izrađena je od kvalitetnog bukovog drva, što je izdržljiv materijal koji će izdržati dugotrajnu upotrebu. Stolica dolazi u prirodnoj boji, što dodaje toplinu i prirodan izgled svakom prostoru. Sigurnost: Tripp Trapp stolica je dizajnirana s naglaskom na sigurnost djece. Ima pet točaka sigurnosnog pojasa kako bi se osiguralo da dijete ostane sigurno i stabilno dok sjedi u stolici. Ergonomski dizajn: Ova stolica promiče pravilno držanje tijela djeteta tijekom obroka i igre, što je važno za pravilan razvoj kičme i posturalnih navika. Dugotrajna upotreba: Tripp Trapp stolica može rasti s djetetom i koristiti se od dojenčeta pa sve do odrasle dobi. To je stolica koja će trajati mnogo godina i može se prilagoditi različitim fazama djetetova razvoja. Estetski privlačna: Njezin jednostavan i elegantan dizajn čini je privlačnom za roditelje i odgovara različitim interijerima.
Tripp Trapp® stolica Beech – Natural
Tripp Trapp® stolica Beech – Natural
259,00 €
u Kidsboxx.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe