Amuse Kremasto rumenilo za lice Soft Cream Cheek - 3 g No.03 Peach Tan

Amuse Kremasto rumenilo za lice Soft Cream Cheek - 3 g No.03 Peach Tan

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Luskuzne kremaste rumenila koja pružaju prirodan ton tvojim obrazima ??Soft Cream Cheek savršen je za one koji žele svjež i privlačan izgled bez potrebe za puderom.Njegov... Pročitaj cijeli opis
15,32 €
2-3 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
19,47 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 22:46.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o ksisters.hr ponudi
Ponuda trgovine ksisters.hr za proizvod Amuse Kremasto rumenilo za lice Soft Cream Cheek - 3 g No.03 Peach Tan. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX022A285C
Prijavi grešku
Luskuzne kremaste rumenila koja pružaju prirodan ton tvojim obrazima ??Soft Cream Cheek savršen je za one koji žele svjež i privlačan izgled bez potrebe za puderom.Njegova formula nježno se stapa s kožom, pružajući meku i nježnu boju.Jedan od ključnih sastojaka u ovom proizvodu je glicerin, koji pomaže održavati hidrataciju i glatkoću. Također sadrži beta-glukan, poznat po svojoj sposobnosti poboljšanja teksture kože i njezinog općeg izgleda ??Osim toga, sadrži polipeptid askorbinske kiseline, koji je oblik vitamina C i pomaže posvjetljivanju i izjednačavanju tena.Proizvod od brenda Amuse praktičan je za svakodnevnu upotrebu ??
Amuse Kremasto rumenilo za lice Soft Cream Cheek - 3 g No.03 Peach Tan
Amuse Kremasto rumenilo za lice Soft Cream Cheek - 3 g No.03 Peach Tan
15,32 €
u ksisters.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe