Glade Glade punjenje za Touch & fresh osvježivač zraka đurđica, (L0260720)

Glade Glade punjenje za Touch & fresh osvježivač zraka đurđica, (L0260720)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Glade® touch & fresh® osvježivač pruža koncentriranu svježinu u diskretnom i elegantnom dizajnu.Jedan dodir dovoljan je za osvježavanje prostorije.Glade® touch & fresh®os... Pročitaj cijeli opis
4,90 € -20 %
3,92 €
3-7 dana
-20 %4,90 €
s dostavom 7,42 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
7,42 €
Dostupnost

Provjeri Dostupno u 3 - 7 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 7:31.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o senzacionalno.hr ponudi
Ponuda trgovine senzacionalno.hr za proizvod Glade Glade punjenje za Touch & fresh osvježivač zraka đurđica, (L0260720). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX022A65B0
Prijavi grešku
Glade® touch & fresh® osvježivač pruža koncentriranu svježinu u diskretnom i elegantnom dizajnu.Jedan dodir dovoljan je za osvježavanje prostorije.Glade® touch & fresh®osvježivač zraka je prenosiv, tako da ga možete postaviti bilo gdje u vašemu domu za trenutnu svježinu.Pogodan je za korištenje na zidu, na svakoj ravnoj površini ili u ruci. Uživajte u ljepoti dana dok se osvježavajuć i poletan miris zumbula uz slatki miris sočne kruške stapaju s mirisom đurđica i kremastog mošusa.Upute za uporabu: 1. Otvorite poklopac i umetnite punjenje u Glade® touch & fresh® osvježivač, dok ne začujete "klik".2. Ne usmjeravajte osvježivač prema očima. Zaklopite poklopac i pritisnite po sredini baze kako bi ispustili miris. UPOZORENJA:Štetno za organizme koji žive u vodi, s dugotrajnim učincima.Lako zapaljivi aerosol.Spremnik pod tlakom: može eksplodirati kada se zagrije.Sadrži 4-tert-butilcikloheksil acetat; l-(l,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-l-on; 2-(4-tert-butilbenzil)propionaldehid; 3-p-kumenil-2-metilpropionaldehid; dipenten; citronelol. Može izazvati alergijsku reakciju.Čuvati izvan dohvata djece.Čuvati podalje od topline, vrućih površina, iskri, otvorenog plamena i drugih izvora paljenja. Zabranjeno pušenje.Ne prskati na otvoreni plamen ili drugi izvor paljenja.Nemojte ga bušiti niti spaljivati, čak ni kada je prazan.U SLUČAJU DODIRA S OČIMA: pažljivo ispirati vodom nekoliko minuta. Uklonite kontaktne leće ako ih imate i možete to učiniti bez poteškoća. Nastavite s ispiranjem.Ako iritacija oka ne prestaje: Potražiti liječničku pomoć/pomoć.Zaštititi od sunčeve svjetlosti. Ne izlažite ga temperaturama iznad 50 °C/122 °F.Odložiti sadržaj/spremnik u skladu s nacionalnim propisima.Posebna upozorenja:- Koristite samo u dobro prozračenim prostorima.- Čuvati na hladnom i suhom mjestu.- Osobe koje su (pre)osjetljive na sastojke mirisa trebaju ovaj proizvod koristiti s oprezom.- Korištenje osvježivača zraka ne zamjenjuje dobre higijenske navike.
Glade Glade punjenje za Touch & fresh osvježivač zraka đurđica, (L0260720)
Glade Glade punjenje za Touch & fresh osvježivač zraka đurđica, (L0260720)
3,92 €
u senzacionalno.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe