Xiaomi Mi Smart Projector 2 - projektor

Xiaomi Mi Smart Projector 2 - projektor

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Prijenosno kućno kino!

Gledajte vama omiljeni sadržaj u kojem god dijelu kuće želite. Do 120“ veliki zaslon i bistra 1080p slika s auto fokusom pruža ugođaj kućnog ...
Pročitaj cijeli opis
730,55 €
3-5 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
734,44 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 13:04.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Stirline ponudi
Ponuda trgovine Stirline za proizvod Xiaomi Mi Smart Projector 2 - projektor. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX022B255B
Prijavi grešku

Prijenosno kućno kino!

Gledajte vama omiljeni sadržaj u kojem god dijelu kuće želite. Do 120“ veliki zaslon i bistra 1080p slika s auto fokusom pruža ugođaj kućnog kina. Podržava višekutnu automatsku korekciju preko 3 osi i 6 smjerova za projiciranje savršenog kvadrata. Podržava Android TV s ugrađenim Google Assistentom i kvalitetan zvuk s Dolby zvučnim efektima, a kompatibilan je sa Smart Hubovima pomoću kojeg možete upravljati projektorom čak i glasom. Visoko osjetljiva kamera poboljšava brzinu fokusa što sprječava toplinsko defokusiranje i osigurava da slika ostane oštra i jasnš Projector 2 dolazi s četiri kanalnom LED RGB+ BP tehnologijom poboljšanja svjetla koja u usporedbi s tradicionalnom trokanalnom LED projekcijom, dodavanjem kanala plave svjetlosti raspon boja Rec.709 premašuje 154%, tako da boje djeluju još stvarnije. Također podržava i HDR10 dekodiranje. Projektor 2 projicira slike visoke rezolucije s 1920 x 1080 Full HD (1080p).Tih je i ne ometa gledanje, a sadrži difuznu refleksiju koja ne isporučuje svjetlost izravno u oči već uzrokuje manje opterećenja stoga je prikladnije za mlade i starije. Omjer 1.2:1 omogućuje projiciranje velikog zaslona u malim sobama i prilagoditi zaslon gledanja od 60“ do 120“. Mi Smart projector 2 usvaja dvokanalni virtualni zvuk i podržava Dolby dekodiranje! Realni ljudski glasovi i virtualni sveobuhvatni zvuk omogućit će da se osjećate kao da ste i vi u akciji.Dolazi uz četiri ulaza: HDMI 2.0., USB 2.0., jack utor i DC IN utor. Podržava 4K ulaz i radi s tvrdim diskovima, igraćim konzolama, mikrofonima i drugim.Svojim izgledom se savršeno uklapa u svako kućanstvo, a teži samo 1.3 kg te ga možete premjestiti u bilo koju prostoriju u domu. Sve što trebate je ugodno se smjestiti i pronaći svoj najdraži sadržaj za gledanje.
Xiaomi Mi Smart Projector 2 - projektor
Xiaomi Mi Smart Projector 2 - projektor
730,55 €
u Stirline

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe