HUAWEI FreeBuds 5i keramička bijela

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Najnoviji modni vrisak
Moderan dizajn naglašen je gracioznim oblinama. Otočno plava i maglovita crna boja imaju mat, šljunkovitu teksturu. Keramički bijela daje izg... Pročitaj cijeli opis

129,85 €
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

raspoloživo

Cijena je osvježena jučer u 16:21.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Laptopi.hr ponudi
Ponuda trgovine Laptopi.hr za proizvod HUAWEI FreeBuds 5i keramička bijela. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Povezivanje Kako se slušalica povezuje sa mobitelom ili drugim uredajem.
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX022BB853
Prijavi grešku

Najnoviji modni vrisak
Moderan dizajn naglašen je gracioznim oblinama. Otočno plava i maglovita crna boja imaju mat, šljunkovitu teksturu. Keramički bijela daje izgled i osjećaj hladnog nefrita i na prvi pogled izaziva svjetlosnu eleganciju.

Kompaktan i udoban
Slušalice su kraće i 11 % svjetlije od prethodnog modela5. Uz tri veličine silikonskih čepića za uši prilagođenih koži, možete uživati u udobnosti prilagođenoj vama. Laganu kutiju za punjenje lako ćete nositi sa sobom, tako da će uvijek biti pri ruci kada vam je potreban dodatni zamah.

Hi-Res zvuk koji zadovoljava vaše uši
HUAWEI FreeBuds 5i certificirani su za bežični zvuk, širi frekvencijski odziv i zvuk visoke razlučivosti za HD audio izvore te višestruke ekvilizatore koji odgovaraju širokom rasponu različitih stilova za personalizirano iskustvo slušanja.

Hi-Res certificirani High-Res zvuk
Dinamični zvučnici za slušalice od 10 mm zajedno s polimernom dijafragmom pružaju odličan zvuk na niskim, srednjim i visokim frekvencijama, što ih čini idealnim za pop glazbu.

Bezbrižno nošenje prema vlastitom nahođenju
HUAWEI FreeBuds 5i smanjuje gubitak niskih frekvencija kada se slušalice ne uklapaju savršeno ili kada ih ne nosite optimalno i pružaju kristalno čist zvuk.

Svestrano uklanjanje buke prilagođeno svakodnevnom životu
Birajte između vrlo visokih, općih i udobnih načina otkazivanja buke kako biste prilagodili efekte svojoj okolini, kao što su prometna zračna luka, stanica podzemne željeznice, restoran, ured ili bučan dom.

Poništavanje buke pomoću umjetne inteligencije za jasne pozive
Poništavanje buke pomoću algoritama neuronske mreže temeljenih na umjetnoj inteligenciji odvaja glasove od buke okoline tako da možete čuti glasno i jasno.

Svestrane interkonekcije
Centar za uparivanje audio uređaja u aplikaciji AI Life olakšava upravljanje uređajima povezanim sa slušalicama i trenutno prebacivanje između uređaja za slušanje. Otvorite kućište za punjenje i pomoću automatskog uparivanja8 povežite slušalice s obližnjim HUAWEI telefonom ili tabletom.

Pametne veze, glatko prebacivanje
HUAWEI FreeBuds 5i istovremeno se povezuje s dva uređaja, uključujući televizore, računala, tablete, mobilne telefone i još mnogo toga. Kada povežete slušalice s računalom kako biste se pridružili konferenciji i dođe do dolaznog poziva na vašem telefonu, jednostavno dvaput dodirnite slušalice kako biste odmah odgovorili na poziv.

Jednostavno snimite selfie
HUAWEI FreeBuds 5i omogućuje vam daljinsko snimanje dvostrukim dodirom slušalica9 kako bi fotografiranje profesionalne kvalitete bilo jednako jednostavno kao i poziranje. Potrebno je imati Huawei telefon na kojem je učitan EMUI 12 ili noviji.

Vježbanje u različitim uvjetima
Razina zaštite IP544 znači da možete uživati u svakodnevnom životu s HUAWEI FreeBuds 5i.

Snažna baterija za cjelodnevno slušanje
Zajedno s kućištem za punjenje, slušalice mogu pružiti do 28 sati reprodukcije glazbe.3 Kad slušalice nisu potpuno napunjene, ne morate brinuti. HUAWEI FreeBuds 5i može reproducirati 4 sata zvuka uz 15-minutno punjenje i vaš je suputnik u slušanju u bilo kojem trenutku.

Tehnički podaci:

Pojedinačne slušalice

Visina: 30,9 mm
Širina: 21,7 mm
Debljina: 23,9 mm
Težina: oko 4,9 g ± 0,2 g

Kućište za punjenje

Visina: 48,2 mm
Širina: 61,8 mm
Debljina: 26,9 mm
Težina: oko 33,9 g ± 1,0 g

Kapacitet baterije

Jedna slušalica: 55 mAh (min)*
Kućište za punjenje: 410 mAh (min)*

Ostalo

Upravljanje dodirom: Dvaput pritisnite/Dugo pritisnite
Kontrola povlačenja: gore/dolje
Kompatibilnost s Bluetoothom:
BT 5.2
Skočna veza:
Istovremena Bluetooth veza s dva uređaja: Podržano
IP54
10 mm dinamički

HUAWEI FreeBuds 5i keramička bijela
HUAWEI FreeBuds 5i keramička bijela
129,85 €
u Laptopi.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe