STEALTH MULTIFORMAT CAMO STEREO SLUŠALICE ZA IGRANJE - ružičasta maskirna

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

STEALTH MULTIFORMAT Cam STEREO GAMING HEADSET je gaming slušalica s uklonjivim mikrofonom i vrhunskim zvučnicima od 40 mm koja pruža izuzetan zvuk s izvrsnim rasponom ... Pročitaj cijeli opis

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

raspoloživo

Cijena je osvježena danas od 7:38.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Laptopi.hr ponudi
Ponuda trgovine Laptopi.hr za proizvod STEALTH MULTIFORMAT CAMO STEREO SLUŠALICE ZA IGRANJE - ružičasta maskirna. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Kontrola glasnoće/volumena Ima li uredaj ugradenu kontrolu glasnoce ili ne.
da
Povezivanje
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX022BBA35
Prijavi grešku

STEALTH MULTIFORMAT Cam STEREO GAMING HEADSET je gaming slušalica s uklonjivim mikrofonom i vrhunskim zvučnicima od 40 mm koja pruža izuzetan zvuk s izvrsnim rasponom i višesmjernim zvukom koji vaše iskustvo podiže na sljedeću razinu. Uključuje prilagodljivi / uklonjivi mikrofon koji je savršen za razgovor s vašim timom tijekom online borbi. Lagani okvir i poboljšane značajke udobnosti pružaju dugotrajno i ugodno iskustvo koje je neophodno za dulje igranje. Može se koristiti s XBOX ONE, PS4, Nintendo Switch i računalom.

KOMPATIBILNE S VIŠE PLATFORMI: Slušalice su idealne za PS4, XBOX ONE *, Nintendo Switch, PC **, mobilne uređaje i tablete putem priključka od 3,5 mm. * Stariji XBOX ONE kontroler možda će trebati adapter za slušalice (prodaje se zasebno) ** Za računala s ružičastom i zelenom utičnicom potreban je kabel za distribuciju računala (prodaje se zasebno).

POBOLJŠANA UDOBNOST: Izuzetno lagan, podesivi okvir za slušalice s poboljšanim značajkama udobnosti kao što su; Mekana pjenasta traka za glavu, meka koža i ergonomski oblikovani jastučići za uši pružaju vam veliku udobnost tijekom dužeg igranja videoigara.

Značajke:

Veličina zvučnika 40 mm
Uklonjivi mikrofon
Regulacija glasnoće na kabelu
Podesiva traka za glavu

STEALTH MULTIFORMAT CAMO STEREO SLUŠALICE ZA IGRANJE - ružičasta maskirna
STEALTH MULTIFORMAT CAMO STEREO SLUŠALICE ZA IGRANJE - ružičasta maskirna
32,26 €
u Laptopi.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe