Hunter poludavilica za pse Freestyle S/M 40 cm najlon roza

Hunter poludavilica za pse Freestyle S/M 40 cm najlon roza

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Freestyle ogrlica za treniranje savršen je dizajn ako želite brzo staviti i skinuti ogrlicu svog psa ili ako više volite posebnu opciju beskonačnog podešavanja ove ogrlic... Pročitaj cijeli opis
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena danas od 20:38.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zoocity ponudi
Ponuda trgovine zoocity za proizvod Hunter poludavilica za pse Freestyle S/M 40 cm najlon roza. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Maksimalna dužina ogrlice (cm)
40
Vrsta ogrlice
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX022C08D7
Prijavi grešku
Freestyle ogrlica za treniranje savršen je dizajn ako želite brzo staviti i skinuti ogrlicu svog psa ili ako više volite posebnu opciju beskonačnog podešavanja ove ogrlice u odnosu na tradicionalni dizajn ogrlice. Poludavilica je izrađena od poliamidnog užeta. Ovaj materijal omogućuje da uže izvana bude mekano i podatno, dok je iznutra robusno i izuzetno izdržljivo. To također čini ogrlicu za treniranje otpornom na vremenske uvjete i lakom za čišćenje, pa je idealna za svakodnevnu upotrebu. Posebno robustan prsten za zaustavljanje osigurava da se beskonačno podesivi ovratnik može zategnuti samo onoliko koliko je predviđeno. To znači da možete biti sigurni da ovratnik za treniranje nikada neće biti čvršći nego što biste željeli.
Hunter poludavilica za pse Freestyle S/M 40 cm najlon roza
Hunter poludavilica za pse Freestyle S/M 40 cm najlon roza
16,90 €
u zoocity

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe