Koš za odlaganje pijeska za mačke LitterLocker® by Litter Genie - ekonomično pakiranje 6 x dodatna kaseta (BEZ koša za odlaganje)

Koš za odlaganje pijeska za mačke LitterLocker® by Litter Genie - ekonomično pakiranje 6 x dodatna kaseta (BEZ koša za odlaganje)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
SVatko s mačkom u svom životu zna da je čistoća mačjeg toaleta najvažnija svakodnevna stvar! Nažalost, neugodan miris korištenog pijeska može se osjetiti i nakon čišćenja... Pročitaj cijeli opis
63,49 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 16:27.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Koš za odlaganje pijeska za mačke LitterLocker® by Litter Genie - ekonomično pakiranje 6 x dodatna kaseta (BEZ koša za odlaganje). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX022C4A1B
Prijavi grešku
SVatko s mačkom u svom životu zna da je čistoća mačjeg toaleta najvažnija svakodnevna stvar! Nažalost, neugodan miris korištenog pijeska može se osjetiti i nakon čišćenja mačjeg toaleta ako se pijesak odmah ne odbaci u veliki kontejner. Tu može pomoći praktični koš za odlaganje pijeska za mačke LitterLocker® by Litter Genie! Uz ovaj neophodni dodatak za svako mačje kućanstvo možete prikupiti prljavi pijesak i pohraniti ga na higijenski način i bez mirisa prije nego što ga zbrinete. Jedinstvene kasete za punjenje koje dolaze uz koš za odlaganje pijeska za mačke LitterLocker® by Litter Genie opremljene su posebnom cijevi s folijom koja učinkovito blokira ne samo neugodne mirise, već i bakterije i mikrobe. S pomoću rezača koji je siguran za djecu i integriran u LitterLocker®, možete jednostavno prorezati cijev s folijom, zatim je zavezati čvorom i odložiti u smeće čim je puna. Koš za odlaganje pijeska za mačke LitterLocker® by Litter Genie u pregledu: praktični koš za odlaganje pijeska za mačke, za pohranu pijeska: štedi redovite odlaske do kontejnera za smeće, 100 % bez mirisa: s posebnom cijevi s folijom, zaustavlja mirise i bakterije, uključuje lopaticu za pijesak: u odjeljku za lopaticu koji se može ukloniti, može se smjestiti s obje strane, lako se čisti, poklopac za zatvaranje s ručkom: zajamčeno nepropusno zatvaranje cijevi s folijom, s rezačem koji je siguran za djecu: za odvajanje cijevi, jednostavno korištenje: otvorite poklopac, ispustite pijesak, zatvorite poklopac, povucite ručku, gotovo! veliki kapacitet: za pohranu pijeska jedne mačke do 1 tjedna, kaseta za punjenje uključena u opseg isporuke: za jednu mačku traje do 3 mjeseca, s praktičnom ručkom za nošenje: za jednostavno pomicanje, poklopac koji se može skinuti: pojednostavljuje čišćenje kante, čist, bijeli dizajn: bezvremenski i elegantan, pogodan za interijer svake kupaonice, boja: bijela, dimenzije: kanta za odlaganje: D 24 x Š 24 x V 43 cm, kanta za odlaganje s odjeljkom za lopaticu: D 29 x Š 24 x V 43 cm, opseg isporuke: kanta za odlaganje pijeska za mačke LitterLocker® by Litter Genie, lopatica za pijesak, odjeljak za lopaticu, 1 kaseta za punjenje. Kaseta za punjenje LitterLocker® by Litter Genie u pregledu: zadržava mirise i bakterije bez propuštanja, kapacitet: cijev s folijom za jednu mačku traje do 3 mjeseca, jednostavno za korištenje: lako se presječe i zamjeni, dimenzije: D 17,5 x Š 17,5 x V 5 cm.
Koš za odlaganje pijeska za mačke LitterLocker® by Litter Genie - ekonomično pakiranje 6 x dodatna kaseta (BEZ koša za odlaganje)
Koš za odlaganje pijeska za mačke LitterLocker® by Litter Genie - ekonomično pakiranje 6 x dodatna kaseta (BEZ koša za odlaganje)
63,49 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe