Strap-on-me Curvy S - valoviti, dildó s postoljem (roza)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Strap-on-me, idealne veličine za početnike, FRANCUSKA PROIZVODNJA, koži prijateljski pričvršćivi dildo, koji se savršeno prilagođava tvom tijelu!DODATAK: Materijal odgova... Pročitaj cijeli opis
23,96 €
1-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
27,91 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena 28.2.2024. od 7:21.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Pokloni

Pri kupnji prejmete točke v zvestobi v vrednosti 5% nakupa (redne cene) ali v vrednosti 2% nakupa (akcijski izdelki).

Više o lovesexshop.hr ponudi
Ponuda trgovine lovesexshop.hr za proizvod Strap-on-me Curvy S - valoviti, dildó s postoljem (roza). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX022CA896
Prijavi grešku
Strap-on-me, idealne veličine za početnike, FRANCUSKA PROIZVODNJA, koži prijateljski pričvršćivi dildo, koji se savršeno prilagođava tvom tijelu!DODATAK: Materijal odgovarajuće strukture, ipak izuzetno mekan za maksimalnu udobnost!JOŠ VIŠE DODATAKA: snažna usisna čaša! Prianja se na glatkoj površini, pa ga se može isprobati u različitim pozama, kao i priložiti na donji dio što je idealno za igre zamjene uloga (Donji dio nije uključen!).Posebnost: Zahvaljujući svom specijalnom dvostrukom sloju materijala, dovoljno je čvrst, ali vrlo fleksibilan. Vanjski meki materijal gotovo je moguće pritisnuti, stvara vrlo realističan, mekan osjećaj kože. Zašto je dobro?Premium, vrlo fleksibilan, prijateljski prema koži materijal - idealan za osjetljive i one skloni alergijamaIdealno za analni i vaginalni užitakBaršunasti dodir - mekana nježna kontakta s tijelomŠirenje usisnog diska - može se isprobati u različitim pozamaMože se pretvoriti u dildou pomoću univerzalnog donjeg dijela - za parne igre uloga.Specijalni materijal s dvostrukim slojem - odgovarajuće čvrst, ali vrlo fleksibilan.100% otporan na vodu - može se koristiti u kadi, pod tušem, jer ne sadrži električne dijelove.Valovita površina - pri pokretanju pruža dodatnu masažuUži vrh - nježniji prodorPROIZVOD FRANCUSKOG DIZAJNA, VISOKA KVALITETA Obrati pažnju na ovo:Za podmazivanje se može koristiti isključivo lubrikant na bazi vode.Prije i nakon svake upotrebe temeljito treba očistiti.Pozor: paket ne uključuje pričvršćivaće donje rublje. Svojstva:koži prijateljski, dvostruki sloj materijalavrlo fleksibilanmeko i nježno na dodirvalovit oblikpoklopac diskadovoljno čvrsto, ali ipak mekovodootporno, lako se čistiMože se koristiti kao igračka koja se može pričvrstiti (donja se može posebno naručiti)ukupna dužina (s priseskom): 13,8 cmmoguća dužina (od vrha do dna): 12,5cmvrhunski promjer: 2,85cmmaks. promjer (na deblu): 3,75cmpromjer: 2,3cmVeličina podloške za tapkanje: 7,9 x 7,6cmboja: ružičastamaterijal: Silikon (u skladu s EU propisima, bez ftalata).Prijedlog za čišćenje: Potrebno je temeljito oprati blagim sapunastim, mlakim vodom, zatim isprati i ostaviti da se osuši. Preporučeno: Upotreba specijalnog sredstva za čišćenje (06302500000) - može se naručiti zasebno.You didn''t provide the text you want to be translated into Croatian. Could you please provide it?
Strap-on-me Curvy S - valoviti, dildó s postoljem (roza)
Strap-on-me Curvy S - valoviti, dildó s postoljem (roza)
23,96 €
u lovesexshop.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe