Moja romansa s patkom 2.0 - vodootporni klitoralni vibrator za patke (crno-zlato)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ljubazna, romantična mala patka, ovaj mali krilati prijatelj je na raspolaganju u kadi ili pod tušem, jer je vodootporan! Seks-igračka, prava mala patka koja je uvijek sp... Pročitaj cijeli opis
23,21 €
1-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
27,16 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena 28.2.2024. od 7:21.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Pokloni

Pri kupnji prejmete točke v zvestobi v vrednosti 5% nakupa (redne cene) ali v vrednosti 2% nakupa (akcijski izdelki).

Više o lovesexshop.hr ponudi
Ponuda trgovine lovesexshop.hr za proizvod Moja romansa s patkom 2.0 - vodootporni klitoralni vibrator za patke (crno-zlato). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX022CA980
Prijavi grešku
Ljubazna, romantična mala patka, ovaj mali krilati prijatelj je na raspolaganju u kadi ili pod tušem, jer je vodootporan! Seks-igračka, prava mala patka koja je uvijek spremna za akciju, da uzburka pjene i raspoloženja! Izrađen od silikona maksimalno prijatnog za kožu, baršunastog na dodir, s extra snažnom vibracijom. SAVJET! Upotreba: Kao klitorski vibrator: postavite patku na klitoris i uživajte u neusporedivom trncima. Idealno za predigru: za mazanje bradavica, testisa, glavića ili drugih intimnih zona. Tijekom čina: staviti na klitoris ili testise. Za opuštanje: umirujuća masaža sljepoočnica, vrata ili ostalih mišića I zaista je posebno ako dopustiš da se glava patke potopi u tvoj palac. Snažan, ali tih, izrađen s diskretnim motorom čija se vibracija na jedan pritisak gumba može regulirati u 7 različitih ritmova i svaki ritam s 7 razina intenziteta. Zahvaljujući svojoj umjerenoj veličini, lako stane u ručnu torbu, pa je možete ponijeti sa sobom i na putovanja. Upravljanje: Dugme za upravljanje koje se nalazi na dnu patke može se uključiti i isključiti držeći ga dugo pritisnutim, a zatim ponovnim pritiskom možemo prebacivati između načina vibracije. Vodootpornost: Proizvod je potpuno vodootporan, stoga ga možete udobno koristiti pod tušem ili ležeći u kadi, a također se može lako očistiti. Svojstva: -na čvrstoj osnovi, koži prijatan silikonski materijal -baršunasti premaz - šarmantan, mali oblik patke -snažan, ali tih motor -7 načina vibriranja -vodootporan, lako se čisti -kompaktan, pogodno za putovanje veličina -mjere: 8 x 7,7 x 4,5cm -dijametar feje: 3,3cm -na crnoj pozadini, sa zlatnim srcima Materijal: ABS, Silikon, PU-premaz (u skladu s EU propisima, bez ftalata). Vibrator radi s 1 komadom mikroelem (1 x AAA) koji te molimo da naručiš zasebno. SAVJET: Preporuča se upotreba isključivo vodene baze za podmazivanje proizvoda. Prijedlog za čišćenje: Može se čistiti sapunicom i mlakom vodom, a zatim isprati. Radi maksimalne higijene, preporučljivo je tretirati posebnim dezinfekcijskim sredstvom koje također treba isprati. Prilikom čišćenja pazite da se držač baterije pravilno uklapa. Zasebno se može naručiti: Sredstvo za čišćenje ljubavnih igračaka - broj artikla: 06302500000.
Moja romansa s patkom 2.0 - vodootporni klitoralni vibrator za patke (crno-zlato)
Moja romansa s patkom 2.0 - vodootporni klitoralni vibrator za patke (crno-zlato)
23,21 €
u lovesexshop.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe