Dorcel Magic Finger - akumulatorski, prsten vibrator (siva)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Dorcel Magic Finger - punjiv, vibrator za prst (siva)Svestrani vibracijski nastavci za prste, s kojima se lako može masirati klitoris, bradavice ili druge intimne zone, b... Pročitaj cijeli opis
34,36 €
1-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
38,31 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 2:20.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Pokloni

Pri kupnji prejmete točke v zvestobi v vrednosti 5% nakupa (redne cene) ali v vrednosti 2% nakupa (akcijski izdelki).

Više o LoveSexshop.hr ponudi
Ponuda trgovine LoveSexshop.hr za proizvod Dorcel Magic Finger - akumulatorski, prsten vibrator (siva). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX022CAA84
Prijavi grešku
Dorcel Magic Finger - punjiv, vibrator za prst (siva)Svestrani vibracijski nastavci za prste, s kojima se lako može masirati klitoris, bradavice ili druge intimne zone, bilo kao predigra ili tijekom samog čina! Uskladite se brže jedno s drugim, pojačajte želju, a zatim začinite čin kako bi seks bio još zadovoljavajući! Zašto je dobro?Na čvrstoj osnovi, gotovo potpuno baršunast na dodir, prikladan za kožu, izrađen od vrhunskog silikona - idealno za osjetljive i one sklonije alergijama.3 načina vibracije - raznovrsno ugodno iskustvoMoguće je raznovrsno koristiti, uniseks proizvod!Ugrađena baterija - ne morate se brinuti o baterijamaJednostavno, jednogumbno upravljanjeTiho, diskretno funkcioniranje Obrati pažnju na ovo:prije i poslije svake upotrebe temeljito čistite.Za podmazivanje se može koristiti samo vodena lubrikant.Otprskavajući, prilikom čišćenja pazi da vodeni dijelovi ne dođu u dodir s električnim dijelovima.Prilikom skladištenja pazite da ne dođe u kontakt s drugim proizvodima.prsten za prst je samo lagano fleksibilanVibracija je vrlo nežna, stoga je preporučujemo onima koji preferiraju finije vibracije! SAVJET! Upotreba: Za predigru: stimulacija penisa, testisa, bradavica, klitorisa, ostalih intimnih zona. Kao vibrirajući valjak Kao vibromasažer: za vrijeme spolnog odnosa drži se blizu klitorisa, muškog spolovila ili neke druge intimne točke. Upravljanje: Gurnite prst u njezinu umirujuću prstenu. Držeći tipku za upravljanje duže vrijeme, omogućava se uključivanje i isključivanje, dok jedno kratko pritiskanje prebacuje između načina vibriranja. Priključivanje punjača: Punjenje proizvoda iznimno je jednostavno zahvaljujući priloženom USB kabelu. Priključak za punjenje je mali perforirani krug koji se nalazi ispod gumba za upravljanje, koji prije prvog korištenja morate pažljivo probušiti krajem punjača. Specifikacija proizvoda, karakteristike:na čvrstoj osnovi, gotovo potpuno baršunast, silikonska oblogaizvrstan materijal za provođenje vibracijauniseks proizvodOvalni oblik, s blago fleksibilnim prstenom za prst3 načina oscilacijeugrađena baterijavrijeme punjenja: 120-150 minutavrijeme pripravnosti: 45 minutaotporno na kapljanje, lako se čistidimenzije: 4 x 5 x 2cmmasa: 6,2gboja: sivamaterijal: ABS, silikon (u skladu s EU propisima, bez ftalata) Prijedlog čišćenja: temeljito oprati blagim sapunom i mlakom vodom, a zatim isprati i ostaviti da se osuši. Preporučeno: Upotreba posebnog sredstva za čišćenje (06302500000) - dostupno na posebnoj narudžbi.
Dorcel Magic Finger - akumulatorski, prsten vibrator (siva)
Dorcel Magic Finger - akumulatorski, prsten vibrator (siva)
34,36 €
u LoveSexshop.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe