You2Toys - Vibrator s metalnim sjajem - u zlatnoj boji

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Zašto je to dobro? Klasični, zaobljeni oblik štapa - za one koji se neugodno osjećaju sa seksualnim pomagalima u obliku penisa.Szilárd, izvrsan materijal za vođenje vibra... Pročitaj cijeli opis
9,16 €
1-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
13,11 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena 28.2.2024. od 7:21.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Pokloni

Pri kupnji prejmete točke v zvestobi v vrednosti 5% nakupa (redne cene) ali v vrednosti 2% nakupa (akcijski izdelki).

Više o lovesexshop.hr ponudi
Ponuda trgovine lovesexshop.hr za proizvod You2Toys - Vibrator s metalnim sjajem - u zlatnoj boji. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Dužina (cm)
17 cm
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX022CAAA3
Prijavi grešku
Zašto je to dobro? Klasični, zaobljeni oblik štapa - za one koji se neugodno osjećaju sa seksualnim pomagalima u obliku penisa.Szilárd, izvrsan materijal za vođenje vibracija - intenzivno trnci doživljajNormalna veličina - nije previše dugo, nije previše debeloVibracija se može regulirati vijcima - od blage do intenzivne vibracijeSilikonski, vodeni i hibridni lubrikant se mogu jednako koristiti za to. Obrati pažnju na ovo: Pažljivo čisti prije i poslije svake uporabe.čvrst materijal - snažnije iskustvo prodiranjaRadi na 2 baterije olovke (2 x AA) koje nisu uključene u paket, moraju se posebno naručiti.Proizvod nije vodootporan, stoga prilikom čišćenja pazite da voda ne dođe u dodir s električnim dijelovima. Upotreba: Nakon umetanja baterija, vibraciju možete kontinuirano regulirati pomoću crnog vijčanog gumba koji se nalazi dolje. Prije penetracije preporučljivo je koristiti lubrikant za ugodniju i lakšu penetraciju. Najprije ga prodiri samo vrhom, igraj se s njim, a zatim svaki put kada ga ponovno prodiri, prodiri sve dublje u svoju vaginu. Dodatni savjet: prvo stimulirajte svoj klitoris i bradavice vibracijom, da biste bili dovoljno vlažni! Specifikacija proizvoda, svojstva: čvrst, izvrstan provodnik vibracija, krut materijaloblik zaobljenog štaparegulacija vibracija bez stupnjeva s gumbom za uvrtanjeukupna duljina (s kontrolerom): 17cmpromjer: 2,5cmboja: zlatomaterijal: ABSmasa: 106g Prijedlog čišćenja: Potrebno je temeljito oprati blagim sapunom i mlakom vodom, zatim isprati i ostaviti da se osuši. Preporučljivo: Upotreba specijalnog sredstva za čišćenje (06302500000) - može se posebno naručiti.
You2Toys - Vibrator s metalnim sjajem - u zlatnoj boji
You2Toys - Vibrator s metalnim sjajem - u zlatnoj boji
9,16 €
u lovesexshop.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe