Dreamgirls Prozirna Mrežasta Sluškinja - kostim sobarice (S-L)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Dreamgirls Prozirna Mrežasta Uniforma Sobarice - sobarica kostim (S-L) Sadržaj seta: 1 komad grudnjaka 1db pregača 1db traka za glavu 1db ovratnik Zašto je dobro? Neposre... Pročitaj cijeli opis
42,76 €
1-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
46,71 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena 28.2.2024. od 7:21.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Pokloni

Pri kupnji prejmete točke v zvestobi v vrednosti 5% nakupa (redne cene) ali v vrednosti 2% nakupa (akcijski izdelki).

Više o lovesexshop.hr ponudi
Ponuda trgovine lovesexshop.hr za proizvod Dreamgirls Prozirna Mrežasta Sluškinja - kostim sobarice (S-L). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX022CACA4
Prijavi grešku
Dreamgirls Prozirna Mrežasta Uniforma Sobarice - sobarica kostim (S-L) Sadržaj seta: 1 komad grudnjaka 1db pregača 1db traka za glavu 1db ovratnik Zašto je dobro? Neposredan set za igre uloga čistačice Seksi, prozirnog materijala, tako da grudi savršeno dolaze do izražaja. Pregaču možete zavezati s velikom bijelom mašnom. Naramenice hulahopki su podesive. Trake započinju od pregače. Zaista savršen izbor za bučne noći Grudnjak možete slobodno zavezati oko vrata i leđa, tako da odgovara svim veličinama. Naušnica ukrašena malom mašnom u paketu da bi set bio još savršeniji. Obrati pažnju na ovo: Može se prati samo ručno, u vodi s blagim deterdžentom, maksimalno na 30°C Čarape, tange i ostale dodatke paket ne uključuje. Specifikacija proizvoda, svojstva: prugast, prozirni materijal nabran, s uzorcima mašni Na vratu s mašnom jednako naborana traka za glavu Trake za držanje čarapa su prilagodljive. Veličina: S-L (odgovara za S, M i L veličinu) Boja: crno-bijela kombinacija boja Anyaga: 100% Poliester
Dreamgirls Prozirna Mrežasta Sluškinja - kostim sobarice (S-L)
Dreamgirls Prozirna Mrežasta Sluškinja - kostim sobarice (S-L)
42,76 €
u lovesexshop.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe