You2Toys - Lila seksualna omamljenost - set vibratora (9 dijelova)

You2Toys - Lila seksualna omamljenost - set vibratora (9 dijelova)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
A lila će od sada biti boja zadovoljstva!9-dijelni, posebni set za pojačanje užitka i snažan orgazam. Osim čvrstog vibratora s podesivom jačinom vibracija i seksualnog ja... Pročitaj cijeli opis
41,96 €
1-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
45,91 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena 28.2.2024. od 7:21.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Pokloni

Pri kupnji prejmete točke v zvestobi v vrednosti 5% nakupa (redne cene) ali v vrednosti 2% nakupa (akcijski izdelki).

Više o lovesexshop.hr ponudi
Ponuda trgovine lovesexshop.hr za proizvod You2Toys - Lila seksualna omamljenost - set vibratora (9 dijelova). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX022CB10F
Prijavi grešku
A lila će od sada biti boja zadovoljstva!9-dijelni, posebni set za pojačanje užitka i snažan orgazam. Osim čvrstog vibratora s podesivom jačinom vibracija i seksualnog jajeta, set uključuje brojne dodatke izrađene od mekog, gel i silikonskog materijala (nastavci za penis/vibrator, užitne kuglice, analni stimulator) koji garantiraju ekstazu. You didn''t provide any text to translate. Could you please specify the sentence or paragraph you want to translate into Croatian?Sadržaj seta:vibratordildokondomPéniszmandzsetta is a specific term from Hungarian that has no direct translation in Croatian because it is not commonly used or recognized. However, a rough translation would be manžeta za penis. Keep in mind this might not be completely accurate or understood in some contexts, due to cultural and language differences. Please use it carefully and consider asking a native speaker or a professional translator.prsten za penisvibrirajuće jajekuglica za kejglingbiserna štapmuški masturbatorYou didn''t provide a sentence or a phrase for translation. Could you please provide it?Značajke proizvoda:Set u nijansi ljubičasteProizvodi napravljeni od fleksibilnog materijala (osim šipke vibratora, gejša kuglica i vibro jajeta)Proizvodi nisu vodootporni!Vibrator je čvrsti štap-vibrator, čija se jačina vibracija može beskonačno prilagoditi pomoću gumba za okretanje na dnu. Duljina mu je 17 cm, a promjer 3 cm.Vibro jaje je tvrdo, s dugim kabelom i 4 stupnja vibracije, koje možete regulirati pomoću rotacijskog gumba na daljinskom upravljaču. Dugačko je 5 cm, promjera 3,5 cm.Gésgolyó je dvije kuglice promjera 3,4 cm koje pružaju užitak unutarnjom masažnom kuglicom. Sigurnosna vrpca osigurava pouzdano zadovoljstvo.G-pont nastavak možete koristiti istovremeno kao penis navlaku ili kao specifičnu aplikaciju za G-pont na vibratoru. Navlaka je duga 17 cm i široka 3,2 cm.Dildo je izrađen od ftalat-free PVC-a, duljine 17 cm i promjera 4 cm.Masturbator je dug 10,5 cm, iznimno fleksibilan sa ulazom za vaginu.Niz bisera sastoji se od 8 sve većih bisera, čija je duljina 19,5 cm, a promjer bisera kreće se između 1,5 cm i 3 cm.Mandzseta za penis opremljena je stimulativnim točkicama, bubuljicama i trnjem za još veće uživanje. Duljina manžete je 7 cm, a promjer 1,7 cm. Izrađuje se od fleksibilnog materijala, stoga se izvrsno prilagođava svim veličinama.Prsten za penis s rebrima, kao i s produžetkom za stimulaciju klitorisa je opremljen. Unutarnji promjer je 2,7 cm, dok je vanjski 5 cm. Izuzetno je fleksibilan, pa savršeno odgovara svim dimenzijama.Proizvod radi s 4 baterije u obliku olovke (4xAA), koje su uključene u paket.Could you please specify the text you want translated?Prijedlog za čišćenje: Potrebno je temeljito oprati blagim sapunastim mlakim vodom, isprati i ostaviti da se osuši. Preporučljivo: Korištenje specijalnih sredstava za čišćenje (06302500000) - može se posebno naručiti.
You2Toys - Lila seksualna omamljenost - set vibratora (9 dijelova)
You2Toys - Lila seksualna omamljenost - set vibratora (9 dijelova)
41,96 €
u lovesexshop.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe