Refill PLA filament Silver - 1.75mm,1000g

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Refill PLAOsmislili smo Refill PLA filamente za korištenje s našom REELfinity špulom, čime se smanjuje otpad i minimizira utjecaj na okoliš.Refill PLA filamenti imaju pot... Pročitaj cijeli opis
18,90 €
2-4 dana
Cijena s dostavom
24,80 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:05.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o azurefilm ponudi
Ponuda trgovine azurefilm za proizvod Refill PLA filament Silver - 1.75mm,1000g. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX022CB385
Prijavi grešku
Refill PLAOsmislili smo Refill PLA filamente za korištenje s našom REELfinity špulom, čime se smanjuje otpad i minimizira utjecaj na okoliš.Refill PLA filamenti imaju potpuno ista svojstva kao i naš PLA Original. Ovi filamenti nude pouzdanu izvedbu i dosljedne rezultate. Naši Refill PLA filamenti jednostavni su za printanje i odlični za početnike.Pogledajte naš video za sastavljanje naše REELfinity špule i Refill filamenata i pogledajte kako se lako sastavljaju!Mehaničke funkcije našeg REELfinityja: Veće rupe sa svake strane omogućavaju lakše printanje. Rupe također smanjuju mogućnost grešaka tijekom printanja. Funkcionalna igla za učvršćivanje filamenta kada se ne koristi špula. Pravokutna rupa koja pomaže zatvoriti špulu. Kada je refill filament na špuli, skinite vezice i špula s filamentom je spremna za upotrebu. Mjerni sustav na jednoj strani špule. Na njemu možete vidjeti koliko vam je otprilike ostalo filamenta.Besplatno preuzmite REELfinity. Refill PLA filament SilverPostignite srebrnu čaroliju uz Refill PLA filament Silver.Kako biste saznali više o PLA filamentima, pročitajte naš blog. Ovdje možete pristupiti tehničkim informacijama.Preporuke za printanje: Printajte na temperaturi od 200–230°C za najbolje rezultate.* Nije potrebno imati grijano postolje, ali preporučujemo da prethodno zagrijete ispisni stol na 50–60°C. Koristite stakleno postolje, PEI ploču, kapton ili plavu traku za izradnu platformu s 3Dlac sprejem.*Idealna temperatura može varirati ovisno o korištenom pisaču.
Refill PLA filament Silver - 1.75mm,1000g
Refill PLA filament Silver - 1.75mm,1000g
18,90 €
u azurefilm

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe