Klarstein Bella Café, aparat za espresso kavu, uključujući mlin, 1550 W, 20 bara, 1,4 litre

Klarstein Bella Café, aparat za espresso kavu, uključujući mlin, 1550 W, 20 bara, 1,4 litre

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Doživite trenutke užitka kao u svom omiljenom kafiću: kao profesionalac, jer uz Klarstein aparat za kavu Bella Café portafilter možete i sami postati profesionalni barist... Pročitaj cijeli opis
291,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na skladištu

Cijena je osvježena danas od 1:01.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o electronic-star.hr ponudi
Ponuda trgovine electronic-star.hr za proizvod Klarstein Bella Café, aparat za espresso kavu, uključujući mlin, 1550 W, 20 bara, 1,4 litre. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Dodatne funkcionalnosti
Tip aparata za kavu
Vrsta aparata za kavu
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX022CC0FE
Prijavi grešku
Doživite trenutke užitka kao u svom omiljenom kafiću: kao profesionalac, jer uz Klarstein aparat za kavu Bella Café portafilter možete i sami postati profesionalni barista.Potpuna kontrola i puni okus: od mljevenja zrna kave do pjenjenja mlijeka - uz Bella Café aparat za kavu imate sve u svojim rukama. Ugrađeni mlinac kapaciteta 200 g može se individualno podesiti po stupnju mljevenja i vremenu mljevenja. Uklonjivi spremnik za vodu može se napuniti s 1,4 litre, tako da možete uživati ??u brojnim osvježavajućim trenucima u svakodnevnom životu. Zahvaljujući sofisticiranom sustavu brzog zagrijavanja s Thermo Block tehnologijom, voda se brzo zagrijava i espresso je spreman za nekoliko minuta. Sami ili za dvoje: možete birati jer je uređaj za točenje predviđen za 2 šalice. Točnu količinu možete odrediti pritiskom na gumb. Zahvaljujući funkciji protiv kapanja, niti jedna kap neće iscuriti. Piće ovdje također ima odgovarajuću temperaturu jer možete prethodno zagrijati šalice na gornjoj strani uređaja.Sofisticirano iskustvo kave ovdje je upotpunjeno pahuljastom pjenom. Aparat za espresso kavu Klarstein Bella Café opremljen je pomičnom pjenilicom za mlijeko. To stvara izuzetno čvrstu pjenu pod visokim pritiskom. Ovdje se također mogu pripremiti cappuccino i latte macchiato u kvaliteti barista.Visokokvalitetni aparat za kavu s portafilterom ne samo da će vam pružiti osvježavajuće trenutke uživanja, već će vam i olakšati svakodnevni život zahvaljujući visokoj razini udobnosti. Može se brzo očistiti, posuda za skupljanje tekućine i mlaznica za mlijeko se lako uklanjaju. Također je vrlo siguran i pouzdan: ima zaštitu od pregrijavanja i nadtlaka.Tanak i elegantan dizajn prekrasno se uklapa u vašu kuhinju i odiše retro šarmom 50-ih. godine.
Klarstein Bella Café, aparat za espresso kavu, uključujući mlin, 1550 W, 20 bara, 1,4 litre
Klarstein Bella Café, aparat za espresso kavu, uključujući mlin, 1550 W, 20 bara, 1,4 litre
291,90 €
u electronic-star.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe