Pure Creatine - Weider

Pure Creatine - Weider

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Opis proizvoda:
Čisti kreatin za povećanje energije i snage.

Faza treninga:
Faza definicije kod prehrane siromašne ugljikohidratima

Karakteri... Pročitaj cijeli opis

Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX022DAAB3
Prijavi grešku

Opis proizvoda:
Čisti kreatin za povećanje energije i snage.

Faza treninga:
Faza definicije kod prehrane siromašne ugljikohidratima

Karakteristike proizvoda:
* Održavanje snage i izgradnja mišićne mase
* Pospiješuje opskrbu stanica vodom

Preporuka primjene:
* Umiješati jednu čajnu žličicu u 0,3 I tekućine. Najbolje popiti prije doručka ili svaki dan uzeti tri kapsule s malo tekućine, po mogućnosti prije doručka. Razdoblje u kojem se uzima je 6 tjedana. Nakon toga treba napraviti stanku od dva do četiri tjedna.

Osobe s proteinskim metabolizmom osobito su sklone nadutosti. Dovoljno je uzeti samo 3 grama čistog kreatina kako bi to spriječili.

Zadatak kreatina je obnoviti istrošeni ATP. Zalihe kreatina u treniranom mišiću mogu se obnoviti čistim kreatinom i kreatin kapsulama. Više energije znači i bolju učinkovitost pri vježbanju. Trening se može pojačati, muskulatura se više koristi, pospješuje se rast mišića.

Ugodna nuspojava:
U muskulaturi se nalaze prirodne zalihe kreatina. Što se više kreatina pohranjuje u mišić, to će se više vode moći pohraniti u treniranu muskulaturu. Muskulatura time dobiva čvršći izgled.

Čisti kreatin je već brojnim sportašima pomogao poboljšati njihove intenzivne treninge. Naravno, Weider koristi samo testirane i certificirane kvalitetne sastojke koji se proizvode u Njemačkoj.

Napomena:
Nije prikladno za djecu i maloljetnike. Uzimanjem kreatina može se povećati tjelesna težina zbog povećanih zaliha vode u mišićima. Ne uzimati više od preporučenih dnevnih dozš

Pure Creatine - Weider
Pure Creatine - Weider
25,50 €
u profightstore.com

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe