Fujitsu Waterstage Super High Power DHW 15.0 kW, trofazna, WGYK170DJ9/WOYK150LJL

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
dizalica topline nalazi se u energetskom razredu od A+/A++ do 35°C i A+ do 55°C, što znači da radi efikasnije i troši manje električne energije od konvencionalnih sistema... Pročitaj cijeli opis
11.136,06 €
Besplatna dostava
Dostupnost

Provjeri

Cijena je osvježena danas od 1:33.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Mirakul.com.hr ponudi
Ponuda trgovine Mirakul.com.hr za proizvod Fujitsu Waterstage Super High Power DHW 15.0 kW, trofazna, WGYK170DJ9/WOYK150LJL. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Snaga grijanja (W)
15000
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX022DDED0
Prijavi grešku
dizalica topline nalazi se u energetskom razredu od A+/A++ do 35°C i A+ do 55°C, što znači da radi efikasnije i troši manje električne energije od konvencionalnih sistema grijanja. Područje rada je od čak.Nudi visoku temperaturu protočne vode, te zadržavanje kapaciteta od 55°C do čak -22°C vanjske temperature. Ukoliko postoji potreba za podizanjem temperature protočne vode iznad maksimuma, to se može postići korištenjem dodatnog grijača uz već postojeći glavni grijač.Koristi se radna tvar R410.Dizalica topline jekao što su fotonaponski paneli. Na ovaj način ostvarit ćete najveće uštede i vrlo brzo ostvariti povrat u ovu vrstu investicije. Pogodna je i za grijanje vode u bazenima.Ima širok radni raspon is podnim grijanjem, ventilskim konvektorima, radijatorima i spremnikom vode za kućanstvo. Također se može spojiti u kombinirani sustav grijanja gdje se koristi već postojeći sustav poput plinskog bojlera. Ne rade zajedno u isto vrijeme, već se bira koji sustav je aktivan u zadanom trenutku.Waterstage Super High Power DHW modeli pružaju visoku razinu sigurnosti i dugotrajnosti, a uređaji su napravljeni od nehrđajućeg čelika s vrhunskom otpornošću na koroziju.Uzsustave upravljanja uređajima se može upravljati individualno i daljinski, uz dodatne pametne opcije korištenja.:
Fujitsu Waterstage Super High Power DHW 15.0 kW, trofazna, WGYK170DJ9/WOYK150LJL
Fujitsu Waterstage Super High Power DHW 15.0 kW, trofazna, WGYK170DJ9/WOYK150LJL
11.136,06 €
u Mirakul.com.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe