HAMA "Spirit Pure" Bluetooth® slušalice, True Wireless, In-Ear, bijele

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Sloboda glave počinje sa "Spirit Pure": prave bežične slušalice ne koriste kabele, za maksimalnu slobodu kretanja bez kompliciranih kabela. Bluetooth slušalicama možet... Pročitaj cijeli opis

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

In stock

Cijena je osvježena danas od 12:04.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Emundia.hr ponudi
Ponuda trgovine Emundia.hr za proizvod HAMA "Spirit Pure" Bluetooth® slušalice, True Wireless, In-Ear, bijele. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Povezivanje Kako se slušalica povezuje sa mobitelom ili drugim uredajem.
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX022E10DF
Prijavi grešku

Sloboda glave počinje sa "Spirit Pure": prave bežične slušalice ne koriste kabele, za maksimalnu slobodu kretanja bez kompliciranih kabela. Bluetooth slušalicama možete upravljati posebno intuitivno uz pomoć glasovnih naredbi i upravljanja dodirom.

Bluetooth u svom najboljem izdanju: maksimalna sloboda kretanja, jer obje slušalice nisu povezane kabelom

Sjajna glazba odmah: kada otvorite kućište za punjenje, obje se slušalice automatski uključuju i povezuju jedna s drugom i s vašim mobilnim telefonom
Sveobuhvatna zaštita od prskanja i mlaza vode do IPX5 za zaštitu od vlage i prljavštine
Kontrola na dodir: Senzor na dodir omogućuje intuitivnu kontrolu
Podržava glasovne asistente Siri i Google Assistant
Savršeno pristajanje smanjuje neželjenu vanjsku buku tako da možete uživati ??u glazbi bez ometanja
Zahvaljujući integriranom mikrofonu, možete se jednostavno prebacivati ??između slušanja glazbe i odgovaranja na poziv. Tako više nećete propustiti poziv dok slušate glazbu.
Silikonski čepići za uši u tri različite veličine (S, M, L) za pojedinca, savršeno pristajanje

SLOBODA POČINJE SA SLOBODNOM GLAVOM

SA "SPIRIT PURE" PRAVIM BEŽIČNIM SLUŠALICAMA

Bez obzira na vaš stil - bio on urbani kauboj ili traper - izgled bi trebao biti moderan, od odjeće do modnih dodataka. Bilo da putujete motorom, biciklom ili pješice, važno je da ljudi mogu stupiti u kontakt s vama. A duh urbane džungle uključuje i savršen zvuk. S "Spirit Pure" Bluetooth slušalicama možete uživati ??u svojoj omiljenoj glazbi, podcastovima i audio knjigama, bilo da šetate gradom ili se opuštate u gradskom parku. Prave bežične slušalice daju uzbudljiv zvuk i daju vam bežičnu slobodu. Uz glasovno upravljanje i upravljanje dodirom, bežične slušalice čine vaš rad još lakšim - prepustite se svojoj intuiciji.

ELEGANTAN METALIK IZGLED ZA VAŠE UŠI

Teško je zamisliti modu bez metalik izgleda: bezvremenski, elegantan, a opet dodir stijene, dašak odvažne slobode – što najbolje opisuje "Spirit Pure" ZEN bežične slušalice. Kontrole na dodir imaju metalni sjaj koji će podići vaš stil. Bilo da radite u banci i nosite elegantno odijelo ili u kreativnoj agenciji i imate hipijevski izgled - "Sprit Pure" će upotpuniti vaš outfit.

Prometna gužva u gradu puna je kiše, a vi stojite na autobusnoj stanici. Klasičan scenarij: Vozač vozi kroz lokvu i poprska vas. Prednost "Spirit Pure": Ovaj neočekivani pljusak ne utječe na Bluetooth slušalice - sa IPX5 certifikat, zaštićeni su od prskanja vode sa svih strana. Čak i ako vam slušalice padnu na mokar pod tijekom užurbane jutarnje rutine, ne morate se brinuti - jutarnji podcast nastavit će svirati, kao i motivirajuća glazba za početak dana.

AUTOMATSKO UPARIVANJE NA JEDNOSTAVAN NAČIN

Još drži ključ automatsko uključivanje funkcija i izravno automatsko uparivanje, možete brzo poslušati svoj omiljeni zvuk. Samo trebate otvoriti kutiju kako biste napunili slušalice - dvije slušalice će se odmah povezati jedna s drugom i s vašim pametnim telefonom. Sada možete slušati uzbudljivi triler čak i kada ste u žurbi ili prošetati gradom i slušati svoje osobne hitove.

JEDNOSTAVNO UPRAVLJANJE S KONTROLAMA NA DODIR

Senzor za dodir omogućuje upravljanje dodirom. Intuitivan je i štedi vam napor traženja različitih gumba. Sve funkcije pametnog telefona, kao što su javljanje ili odbijanje poziva, obustavljanje ili upravljanje glazbom, poput reprodukcije i pauze, mogu se izvoditi izravno na slušalicama s kontrolama na dodir. Glasnoćom možete upravljati i glasovnom naredbom, na primjer: "Pojačaj glasnoću za 50%", "Smanji glasnoću za 30%", "Maksimalna glasnoća".

UKLJUČITE SLUŠALICE

Slušalice se automatski uključuju kada otvorite stanicu za punjenje. Da biste ih isključili, jednostavno ih vratite u postolje za punjenje.

PRIHVATITE I PREKIDITE POZIV

Kako biste odgovorili ili prekinuli poziv, dvaput kratko pritisnite senzor za dodir (na desnoj ili lijevoj slušalici).

Odbijte poziv

Za odbijanje poziva triput dodirnite lijevu ili desnu upravljačku ploču; čuje se kratki zvučni signal - poziv je odbijen.

Ponovno biranje*

Za ponovno biranje broja pritisnite tipku na dodir na desnoj slušalici; nakon zvučnog signala jednostavno recite "Nazovi ponovo".

Hej Siri, Hej Google

BLUETOOTH SLUŠALICE KOJE NUDE IZRAVAN PRISTUP GLASOVNIM POMOĆNICIMA

Želite li pronaći trendi veganski kafić ili najbolji sushi bar - ali gdje? Bluetooth veza i Kontrola na dodir omogućuju izravan pristup glasovnom upravljanju sa Siri i Google – bez potrebe za držanjem pametnog telefona. Jednostavno dodirnite senzor za dodir na desnoj slušalici; čut ćete zvučni signal i tada možete postaviti svoje pitanje ili reći što želite. Ovo je posebno praktično po kiši jer pametni telefon možete ostaviti u torbi.

PUNA SNAGA ZAHVALJUJUĆI PUNJICAMA

RADNO VRIJEME DO 25 SATI

Stanica za punjenje je toliko kompaktna da je možete ponijeti sa sobom bilo gdje. Tada ga možete koristiti za obnova bežične slušalice rade četiri puta. Vrijeme reprodukcije glazbe je 5 sati s potpuno napunjenim Bluetooth slušalicama i dodatnih 20 sati s mobilnom priključnom stanicom. Stavite slušalice Kutija za punjenje da ih naplati. The LED STANJE treperi kada je vrijeme za više energije: Napunite kutiju za punjenje s USB-C veza i uključeni USB-C kabel.

Informacije o Proizvodu

Prave bežične slušalice za užitak bežičnog slušanja i ugodne telefonske pozive
Iznimna kvaliteta zvuka
Ekstra lagane slušalice: 4g
Sigurno i udobno pristajanje u uhu zahvaljujući dizajnu za uho
Funkcije kontrole glazbe (reprodukcija/pauza)
Funkcijom pametnog telefona možete upravljati dodirom (npr. primanje / prihvaćanje / odbijanje poziva / ponovno biranje zadnjeg broja)
Možete kontrolirati glasnoću putem glasovnih pomoćnika
Vrijeme glazbe: 5 h s potpuno napunjenim slušalicama
Vrijeme razgovora: 3,5 h s potpuno napunjenim slušalicama
Pomoću kutije za punjenje možete puniti slušalice do 4 puta kada ste u pokretu - zahvaljujući ugrađenoj bateriji bez vanjskog napajanja
Jednostavno postavljanje s automatskom kontrolom snage i automatskim uparivanjem čim otvorite kućište za punjenje
Kutija za punjenje s USB-C priključkom
Elegantan metalik efekt

Što je u kutiji?

1 Bluetooth slušalica "Spirit Pure".

HAMA "Spirit Pure" Bluetooth® slušalice, True Wireless, In-Ear, bijele
HAMA "Spirit Pure" Bluetooth® slušalice, True Wireless, In-Ear, bijele
41,29 €
u Emundia.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe