Pametni sat Huawei Watch GT 2 Pro-Crna

Pametni sat Huawei Watch GT 2 Pro-Crna

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Upoznajte novu eleganciju umjetnosti

Ovaj sat napravljen je od safirnog stakla i otporan je na ogrebotine, a neprimjetno se spaja s titanijskim kućištem za lagan... Pročitaj cijeli opis

318,40 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 8:43.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Harvey Norman ponudi
Ponuda trgovine Harvey Norman za proizvod Pametni sat Huawei Watch GT 2 Pro-Crna. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Oblik zaslona
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX022ECDF2
Prijavi grešku

Upoznajte novu eleganciju umjetnosti

Ovaj sat napravljen je od safirnog stakla i otporan je na ogrebotine, a neprimjetno se spaja s titanijskim kućištem za lagan i čvrst dizajn. Sjajna i koži prijateljska keramička poleđina osiguravaju ugodno nošenje. Sofisticiranom obradom, HUAWEI WATCH GT 2 Pro predstavlja profinjeni ukus uz savršenu ravnotežu umjetnosti i tehnologije.

Uživajte u tajnama prirode

Čim podignete zglob, možete znati vremena za izlazak i zalazak sunca te izlazak i zalazak mjeseca, a zatim se pripremite za avanture na otvorenom. Više od toga, sat pokazuje 8 različitih vrsta mjesečevih mijena poput mladog mjeseca, punog mjeseca, mjeseca prve četvrti itd. A otkrivanje plime i oseke omogućuje vam promatranje neba i uživanje u romantičnosti promatranja vremena koje prolazi.

Dizajniran kako bi se uklopio u vaš stil

Odaberite svoje lice sata s više od 200 izbora, tako da se ono uvijek može prilagoditi vašem stilu tijekom dana. Iskoristite beskonačnu zabavu od dinamičnih lica sata ili čitajte podatke u stvarnom vremenu izravno s funkcionalnim licima sata.

Više od 100 sportskih načina rada

Podržavajući precizno praćenje podataka za više od 100 načina vježbanja, uključujući 17 profesionalnih i 85 prilagođenih načina, pametni sat pomaže vam u praćenju kompletnih vaših aktivnosti. Štoviše, postoji više od 10 trkačkih tečajeva s glasovnim navođenjem koji vam daju više prijedloga za bolji trening.

AUTOMATSKO PREPOZNAVANJE VJEŽBE

Jednostavno se bavite svojim uobičajenim treningom i sat će ga automatski prepoznati, a zatim krenite pratiti aktivnost jednim dodirom. Sada je dostupan za šest uobičajenih načina vježbanja - trčanje u zatvorenom/na otvorenom, hodanje u zatvorenom/na otvorenom, te eliptik i veslanje.

Profesionalni podaci koji vam pomažu da trenirate bolje

VO2Max

VO2max je maksimalna brzina potrošnje kisika izmjerena tijekom napornog vježbanja. Maksimalni primitak kisika odražava kardiorespiratornu sposobnost i sposobnost izdržljivosti u vježbanju.

Nikad se nećete izgubiti

Značajka Route Back bilježi vašu rutu putovanja i koristi GPS za preciznije označavanje položaja. Kad je GPS signal preslab, šalje upozorenja. U tim okolnostima i dalje možete koristiti snimljenu rutu putovanja za provjeru u stvarnom vremenu i pronaći put natrag.

Budite informirani o vremenskim promjenama

Nagla promjena tlaka zraka uvijek dolazi s jakim vremenskim neprilikama. Ugrađeni barometar nadmorske visine otkriva promjenu tlaka zraka u stvarnom vremenu kako bi vam pružio podsjetnike i kako biste uvijek mogli biti spremni za svoja putovanja ili avanture na otvorenom.

Znanstveno praćenje kvalitete sna

S HUAWEI TruSleep™ 2.0 tehnologijom, vaš HUAWEI WATCH GT 2 Pro može znanstveno pratiti i dijagnosticirati 6 tipičnih problema sa spavanjem, a istovremeno pruža prijedloge za bolji odmor. I dok spavate, sat nadgleda vaš puls, analizira vaše disanje i daje rezultat o vašoj ukupnoj kvaliteti spavanja.

Oslobodite se stresa

Velika opterećenja i ubrzani životni ritmovi ponekad vas stavljaju pod pritisak. Zasnovan na HUAWEI TruRelax™ tehnologiji, HUAWEI WATCH GT 2 Pro nudi cjelodnevno praćenje stresa i brine se za vaše zdravlje dan i noć. Pokušajte odraditi trening disanja kako biste oslobodili stresa i regulirali svoje raspoloženje u pravo vrijeme.

Praćenje otkucaja srca 24 sata

HUAWEI TruSeen™ 4.0+ tehnologija precizno nadgleda vaš puls i pruža inteligentne podsjetnike ako vaš puls pređe ili bude ispod normalne razine. Bez obzira tijekom treninga ili spavanja, sat će pravovremeno otkriti vaš puls kako bi vam pružio cjelodnevnu zaštitu.

Bežično punjenje za učinkoviti život

Do 2 tjedna trajanja baterije pruža kontinuirano napajanje za vaše svakodnevne životne aktivnosti. Uz samo 5 minuta bežičnog brzog punjenja možete ga koristiti do 10 sati. Sat podržava i obrnuto punjenje s telefona kada vam nedostaje punjač.

Uključite glazbu za bolje raspoloženje

Pohranite do 500 pjesama i lako ih uparite s HUAWEI FreeBuds Pro bežičnim slušalicama. Sada možete trčati ili hodati uz omiljenu glazbu bez telefona.

Obavljajte pozive preko sata

Možete primiti, odbiti ili utišati poziv i provjeravati povijest poziva izravno na satu putem Bluetooth veze s telefonom.

HUAWEI ShareOneHop

Samo prislonite sat na HUAWEI telefon i tada možete lako započeti brzi prijenos fotografija. Također možete jednostavno dodirnuti sat s HUAWEI telefonom za trenutno povezivanje, a zatim prilagoditi vlastita lica sata s bilo kojim fotografijama s telefona.

Daljinski upravljač za kameru

I kad nemate telefon pri ruci, još uvijek možete brzo i stabilno snimiti fotografiju jednostavnim dodirom na sat.

Pametni sat Huawei Watch GT 2 Pro-Crna
Pametni sat Huawei Watch GT 2 Pro-Crna
318,40 €
u Harvey Norman

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe