Boffin II Moj dom (GB4020)

Boffin II Moj dom (GB4020)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Svrha graditeljskog seta Boffin je opremiti i osigurati vaš dom! S građevinskim setom Boffin II My Home naučit ćete kako se to radi. dok struja dolazi do kuće, izgradit ć... Pročitaj cijeli opis
52,63 €
2-5 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 7:54.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o rajzaigracke.hr ponudi
Ponuda trgovine rajzaigracke.hr za proizvod Boffin II Moj dom (GB4020). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Broj dijelova
60
Tip slagalice
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX022F8536
Prijavi grešku
Svrha graditeljskog seta Boffin je opremiti i osigurati vaš dom! S građevinskim setom Boffin II My Home naučit ćete kako se to radi. dok struja dolazi do kuće, izgradit ćete senzor svjetla, električno grijanje, dvokatnicu, vjetrenjaču i druge projekte. Set sadrži 60 elemenata od kojih možete izgraditi sljedeće projekte:- kućicu za zabave- śsoątree- infracrveno upravljanjeń- sigurnost doma - električno grijanje- i druge, ukupno 34 projekta koji su detaljno opisani u priloženom Osnovnom priručniku. od svih projekata postoji podloga na koju samo ugurate pojedinačne elemente. Priručnik opisuje svrhu projekta i što od njega možemo očekivati. Nakon sastavljanja možete provjeriti radi li sve? Zahvaljujući dostupnim elementima, možete doći do nekih ideja. stotine daljnjih projekata koji nisu opisani u priručniku ili ih spojite s dijelovima i dizajnom iz drugih Boffinovih setova. Boffin II su tematski setovi koji proširuju mogućnosti Boffin I skupova koji uključuju stotine dodatnih projekata. Boffin II vam omogućuje povezivanje MP3 playera, stvaranje 3D crteža i igrica pamćenja, brzine, kombinacije aviona i mini automobila sa setovima. Elementi iz skupova Boffin I, Boffin II i Boffin III su kompatibilni i međusobno mogući. Prednosti: - Stotine različitih dizajna - Mogućnost izmišljanja i stvaranja vlastitih dizajna - Elementi se mogu međusobno povezivati ??- Detaljno ovaj priručnik s položajem elemenata i opisom funkcija projekta - Označavanje elemenata u boji za bolju orijentaciju - "jednostavna montaža" i demontaža Sadržaj projekta Pakiranje sadržaja: 5x ploča, 60x elemenata (motor, žarulja, zeleni ventilator, fototranzistor i drugi) 1x detaljan priručnik s crtežima svih elemenata i projekata (za ;ąpovezani pendrive)· Mogućnostść tisuća dizajnera 60 komada u pakiranju· Mogućnostść łąkombiniranja s drugim Boffin setovima· 3x AA baterije (nisu uključene u pakiranje)· Prikladno za djecu od 8 godina Dob: Od 8 godina; Vrsta: Znanstveni setovi
Boffin II Moj dom (GB4020)
Boffin II Moj dom (GB4020)
52,63 €
u rajzaigracke.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe