NACON PS4 igra CLASH - ARTEFAKTI KAOSA

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Clash Artifacts of Chaos (Zeno Edition) (PS4) Stanje: Novo Datum izdanja: 2023-03-06 Izdanje: Box PEGI ocjena: PEGI 12 Jezična verzija: Poljski (titlovi) Jezična verzija ... Pročitaj cijeli opis
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

raspoloživo

Cijena je osvježena jučer u 14:36.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Laptopi.hr ponudi
Ponuda trgovine Laptopi.hr za proizvod NACON PS4 igra CLASH - ARTEFAKTI KAOSA. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Platforma Za koje uredaje je igra. PC = osobno racunalo/ laptop; PS2 = PlayStation 2; PS3 = PlayStation 3; PSP = PlayStation Portable
PS4
Primjereno za
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX022F86A1
Prijavi grešku
Clash Artifacts of Chaos (Zeno Edition) (PS4) Stanje: Novo Datum izdanja: 2023-03-06 Izdanje: Box PEGI ocjena: PEGI 12 Jezična verzija: Poljski (titlovi) Jezična verzija ok ;igre: Engleski Žanr: Akcijske igre Platforma: PlayStation 4You igraj kao u Pseudu, majstoru borilačkih vještina koji živi kao pustinjak u čudnoj zemlji Zenozoika. Kada na svom putu sretnete Ch''opaka, malo stvorenje čije tajanstvene moći privlače pažnju. Lord of the Gemini Artefacts, odlučio si ga zaštititi. Međutim, nemate pojma što se događa. povijestę wplątane są mnogo moćniji. IDITE U WĘDRÓWKĘ KROZ ZENOZOIK "Svijet i civilizacije zenozoika uspostavljaju" do nadrealizma i punk fantazije. Pun je fascinantnih likova, stvaranja... i pejzaža. Istražite tu znatiželjnu zemlju i otkrijte njene staze, stanovnike i drevne tajne. PROMIJENITE NEPRIJATELJA Vaše najvažnije oružje thisęściśfastść. Napadajte, izbjegavajte, omamljujte, blokirajte, suprotstavljajte se i izvodite posebne napade. Prebacite se na prikaz iz prvog lica i koristite jedinstvene tehnike: na vama je hoćete li iskoristiti priliku. ostvariti pobjedu i izbjeći pogreške koje mogu primjerno imati katastrofalne posljedice. PROMIJENITE SVOJ STIL BORBE Naučite kako se baviti raznim borilačkim vještinama dok planinarite i slobodno ih koristite, ovisno o situaciji, vrsti protivnika i vlastitim preferencijama. Pobjeda dopušta da će vam to popraviti za vašu statistiku i ojačat će vaše napade, zahvaljujući čemu ćete moći razraditi vlastiti stil borbe. SUOČITE SE S IZAZOVOM RITUALA Prije borbe možete prestati izazivati ??protivnika u igri krugova, a pobjednici će odrediti pravila okršaja. najčešće sami sebi korisni. Može se pozvati čudovište kao saveznik, obavijajući borbeno područje mgłą, ograničit će protivnikove poteze... Iako sama igra ne određuje konačni ishod borbe, ako Ritual pobijedi, pruža disputeą prednostę. Ali ako izgubite, ona će vas suočiti s ozbiljnim izazovom. ZANIMLJIV Zaplet: U potrazi za velikim artefaktima koji su vam pomogli da pobijedite Geminija, odvest ću vas. dalje nego što si ikada mogao zamisliti. Boreći se protiv plaćenika koji vas proganjaju i jačajući vlastito prijateljstvoźń s Chłupside down, morate mjerić się z inłasną prošlost i doći će do kaosa koji je nastao. u izvoru stanovanja u zenozoiku. Clash: Artifacts of Chaos odvija se u... istom svemiru kao Zeno Clash i Zeno Clash II, ali igra je potpuno neovisna całość.
NACON PS4 igra CLASH - ARTEFAKTI KAOSA
NACON PS4 igra CLASH - ARTEFAKTI KAOSA
32,99 €
u Laptopi.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe