Onikuma K8 zelena (ON-K8/GN)

Onikuma K8 zelena (ON-K8/GN)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
SłOnikuma K8 gaming slušalice Onikuma je priznati proizvođač gaming dodataka s globalnom reputacijom. Ime ove marke preuzeto je od japanskog božanskog Boga koji je imao z... Pročitaj cijeli opis
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

raspoloživo

Cijena je osvježena danas od 2:00.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Laptopi.hr ponudi
Ponuda trgovine Laptopi.hr za proizvod Onikuma K8 zelena (ON-K8/GN). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX022F8C47
Prijavi grešku
SłOnikuma K8 gaming slušalice Onikuma je priznati proizvođač gaming dodataka s globalnom reputacijom. Ime ove marke preuzeto je od japanskog božanskog Boga koji je imao znanje o nadnaravnim moćima i povećanu svijest. #347;ci. Takvi su ovi igrački proizvodi ove tvrtke koji vrijede svakog penija. pricesę tryą się će uroniti igrača u svijet njegovih čarobnih igara. Proizvodi ove marke łączą elegantan i moderan stil s funkcionalnošću i izdržljivošću. Dizajnirani su s nama na umu. o playerima, zahvaljujući kojima je zvuk prostran i iznimno čist. Bez obzira igrate li iz zabave ili profesionalno, u širokoj ponudi Onikume sigurno ćete pronaći nešto. Za sebe. Dizajn na uhu Ova vrsta dizajna je najprovjereniji izbor kada su u pitanju slušalice za igrače. Ove slušalice savršeno pristaju. na svoje mjesto i ne izazivaą nelagodu čak ni tijekom dugog igranja. Zahvaljujući preciznim drajverima od 50 mm, gaming slušalice pružaju nevjerojatan surround zvuk. Slušalice su savršene za slušanje glazbe i igre - lako možete prepoznati neprijateljske zvukove, poput koraka i pucnjeva. Slušalice su opremljene osjetljivim mikrofonom s tehnologijom smanjenja šuma. Može učinkovito odrezati hałas i omogućit će čistą i izražajan razgovorę s prijateljima. Također možete regulirati glasnoću u bilo koje vrijeme ili uključiti mikrofon pomoću kabela. Slušalice izrađene odą izrađene od laganih materijala, u kombinaciji s podesivom trakom za glavu i mekim štitnicima za uši. foamą Rememberętującą oblik, osigurava da set pruža najveću udobnost nošenja, čak i tijekom duge sesije igranja. Zanimljiv dizajn u kombinaciji s LED pozadinskim osvjetljenjem čini slušalice prepoznatljivima. się izvrsno.
Onikuma K8 zelena (ON-K8/GN)
Onikuma K8 zelena (ON-K8/GN)
13,14 €
u Laptopi.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe