Stalak za odjeću i cipele boja hrasta sonome 72x34x184 cm

Stalak za odjeću i cipele boja hrasta sonome 72x34x184 cm

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Očistite svoj ormar i jednostavno odaberite svoju odjevnu kombinaciju uz ovaj stalak za odjeću! Izdržljiv materijal: Konstruirano drvo iznimne je kvalitete s glatkom povr... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 22:33.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod Stalak za odjeću i cipele boja hrasta sonome 72x34x184 cm. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX022FDCE7
Prijavi grešku
Očistite svoj ormar i jednostavno odaberite svoju odjevnu kombinaciju uz ovaj stalak za odjeću! Izdržljiv materijal: Konstruirano drvo iznimne je kvalitete s glatkom površinom i odlikuje se snagom, stabilnošću i otpornošću na vlagu.Dovoljno prostora za pohranu: Stalak za odjeću nudi dovoljno prostora kako bi vaša odjeća i torbe bili dobro organizirani. Donje police savršene su za cipele.Elegantan i kompaktan dizajn: Zbog čistih linija i minimalističkog dizajna ovaj samostojeći stalak za kapute savršeno se uklapa u vašu prostoriju, a također je savršen za mali prostor zbog svoje kompaktne veličine. Dobro je znati:Vijci i tiple za unutrašnjost zida nisu uključeni. Savjetujemo vam da pronađete i upotrijebite vijke i tiple koji su prikladni upravo za vaše zidove. Ako niste sigurni, možete se posavjetovati sa stručnjakom. Molimo vas da pročitate i slijedite svaki korak uputa.
Stalak za odjeću i cipele boja hrasta sonome 72x34x184 cm
Stalak za odjeću i cipele boja hrasta sonome 72x34x184 cm
85,21 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe