Britax Romer kolica Smile 5z - Midnight Grey

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
#html-body [data-pb-style=QT6YTIF]{justify-content:flex-start;display:flex;flex-direction:column;background-position:left top;background-size:cover;background-repeat:no-r... Pročitaj cijeli opis
709,90 € -15 %
603,42 €
3-6 dana
-15 %709,90 €
besplatna dostava

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 6 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 12:32.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o magicbaby.hr ponudi
Ponuda trgovine magicbaby.hr za proizvod Britax Romer kolica Smile 5z - Midnight Grey. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX023021EA
Prijavi grešku
#html-body [data-pb-style=QT6YTIF]{justify-content:flex-start;display:flex;flex-direction:column;background-position:left top;background-size:cover;background-repeat:no-repeat;background-attachment:scroll}

Bilo da se radi o uzbudljivom putovanju do bake i djeda ili o umirujućem drijemanju u parku, SMILE 5Z pruža ultimativnu fleksibilnost. Roditeljstvo donosi razne vrste izazova - od užurbanih odlazaka u kupovinu do blatnih šetnji parkom - stoga vam je potreban pouzdan sustav putovanja kako biste se nosili sa svime što vam život baci na put. Prebacite se bez napora između košare, autosjedalice za dojenčad i sjedala, tako da vaše dijete putuje udobno - od rođenja do 4 godine.

CIJELOGODIŠNJA AVANTURA
Toplo i sunčano jednu minutu, hladno i kišovito sljedeću? Budite spremni bez obzira na vremenske prilike uz SMILE 5Z. Za zaštitu od sunca koristite krović UPF 50+, a temperaturu regulirajte ventilacijskim prozorima koji vašem mališanu daju dašak svježeg zraka. U isto vrijeme, zaštitite svoju bebu od hladnoće, vjetra i kiše s posebno velikim krovićem i budite vidljivi u mračnim zimskim noćima s reflektorima od 360° koji vas štite.

PUTOVANJE ZA SVE TERENE
Boravak po kamenim ulicama ili trčanje po šumskoj stazi? Opustite se - napredni središnji ovjes i balansirajući prednji kotači SMILE 5Z jamče glatku vožnju za vašeg mališana. Vani u gradu? Manevrirajte kroz uske prostore uz uski dizajn i superfleksibilne okretne kotače. Štoviše, nikada ne brinite o gnjavaži s probušenom gumom zahvaljujući čvrstim kotačima koji se ne buše.

RASTE S VAŠOM BEBOM
Djeca brzo rastu, tako da SMILE 5Z raste s njima - od rođenja do 22 kg (oko 4 godine). Osim toga, adapteri za pričvršćivanje nove autosjedalice BABY-SAFE 5Z2* na vaš SMILE 5Z već su uključeni.

*također odgovaraju i BABY-SAFE 3 i-SIZE autosjedalici za dojenčad. Autosjedalica se kupuje posebno.

Tehnički podaci:

Sklopljena dječja kolica (sa sjedalom i kotačima) (V x Š x D): 90 x 40 x 57 cm
Konstrukcija sklopljena (s kotačima) (V x Š x D): 84 x 27 x 57 cm
Visina ručke: 80 – 113 cm
Duljina naslona: 48 cm
Duljina oslonca za noge: 23 cm
Prostor za sjedenje (Š x D): 30 x 23 cm
Težina: 13,8 kg
Kompletna težina kolica s kapuljačom: 13,80 kg
Težina šasije i kotača: 9 kg
Maksimalna nosivost težine: 29 kg
Maksimalna težina djeteta: 22 kg
Maksimalna težina u košari: 7 kg
Prednji kotači: 19 cm
Stražnji kotači: 28 cm

Britax Romer kolica Smile 5z - Midnight Grey
Britax Romer kolica Smile 5z - Midnight Grey
603,42 €
u magicbaby.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe