Dječja kolica NUNA Triv Next, Riveted

Dječja kolica NUNA Triv Next, Riveted

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Nuna® Triv™ Next su svestrana kolica, dobitnica prestižne nagrade Red Dot Award 2022 Winner. Nuna® Triv™ Next kombiniraju udobnost velikih sportskih kolica i kompaktnost ... Pročitaj cijeli opis
839,00 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Cijena je osvježena danas od 2:01.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o babyland.hr ponudi
Ponuda trgovine babyland.hr za proizvod Dječja kolica NUNA Triv Next, Riveted. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02313FC7
Prijavi grešku
Nuna® Triv™ Next su svestrana kolica, dobitnica prestižne nagrade Red Dot Award 2022 Winner. Nuna® Triv™ Next kombiniraju udobnost velikih sportskih kolica i kompaktnost lakših putničkih kolica. Impresioniraju svojom novodizajniranom konstrukcijom, sjedalom, većim kotačima i mnogim drugim prednostima. Šetnja gradom ili putovanje avionom? Nuna® Triv™ Next može sve!Projektiran za praktičnost i udobnost s ovjesom na svim kotačima, sustav kočenja jednim dodirom i veliki stražnji kotači omogućuju lagano upravljanje tijekom gradske šetnje.Ova kompaktna sklopiva dječja kolica precizno su dizajnirana sa sjedalom koje je sklopivo i okrenuto u oba smjera, bez obzira u kojem je smjeru beba okrenuta. Sjedalo za sva godišnja doba drži Vašeg mališana udobnim zimi i pretvara se u prozračnu mrežicu ljeti, dok navlaka za kišu pruža dodatnu zaštitu bez obzira na vremenske uvjete.Karakteristike: - Kompaktna dječja kolica s punom opremom teška su samo 8,72 kg (bez umetka i ručke) - Luksuzna ručka i sigurnosna prečka izrađena od umjetne kože - Podešavanje ručke u 5 položaja za udobno hodanje bez obzira na visinu roditelja - Vodoodbojni UPF 50+ baldahin se može produžiti, te ima prozor i zaštitu za oči na izvlačenje i uklanjanje patentnim zatvaračem - Sjedalo za sva godišnja doba čini bebu udobnom zimi i lako se pretvara u mrežasto ljeti - Odvojivi umetak je lagan i blago teksturiran s Merino vunom i TENCEL* liocelom (*TENCEL™ je zaštitni znak Lenzing AG) - Pojas u pet točaka bez ponovnog navlačenja pretvara se u pojas u tri točke - Stražnja kočnica jednim dodirom omogućuje zaustavljanje i kretanje s pritiskom na vrhu - Okretni prednji kotači - Prostrani džep za pohranu s patentnim zatvaračem i velika košara za kupovinu za sve osnovne stvari - Naslon u 4 položaja uključujući puni nagib za udobnost novorođenčeta i podesivu potporu za potkoljenice - Izdržljiv oslonac za noge - Sustav za putovanje - jednostavno pričvrstite bilo koju nosiljku za dojenčad na priloženi adapter i prilagodite nagib prema bebinim potrebama - Lako se pretvara u dječja kolica - uključuje adapter koji je kompatibilan s nosivim krevetićem serije TRIV - Brzo se sklapa jednom rukom i stoji samostalno - Uključena kišna navlaka štiti Vašeg mališana od vremenskih nepogoda prilikom šetnjePreporučena upotreba:Prikladno od rođenja do 22 kgDimenzije i težina:TEŽINA: 8,72 kgDIMENZIJE: D 85 x Š 57,5 ??x V 105,5 cmSKLOPLJEN: D 31,5 x Š 57,5 ??x V 69 cm
Dječja kolica NUNA Triv Next, Riveted
Dječja kolica NUNA Triv Next, Riveted
839,00 €
u babyland.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe